foto

Brigitte Janner

  • nar. 24.1.1945 (74 let)
    Meseritz, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fischer sucht Frau (TV film)
2014 Altersglühen - Speed Dating für Senioren (TV film)
2013 Die Nonne und der Kommissar - Verflucht (TV film)
2012 Zum Kuckuck mit der Liebe (TV film)
2010 Letní láska (TV film)
Láska a jiné delikatesy (TV film)
2009 Jeptiška a komisař: Ukradený anděl (TV film)
2008 Leo und Marie - Eine Weihnachtsliebe (TV film)
2007 Der Sonnenhof (TV film)
Der andere Junge
2006 Der Beste Lehrer der Welt (TV film)
Jeptiška a komisař (TV film)
Čtyři mořské panny a nástrahy lásky (TV film)
2005 Alpenglühen - Liebe versetzt Berge (TV film)
Vezmi si mou ženu (TV film)
2004 Der Job seines Lebens 2 - Wieder im Amt (TV film)
Ein Engel namens Hans-Dieter (TV film)
Můj bratr je pes
Nachtschicht - Vatertag (TV film)
2003 Jetzt erst recht (TV film)
Mein Weg zu Dir (TV film)
Pralinková královna (TV film)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV film)
2001 Bargeld lacht (TV film)
Ein Mörderischer Plan (TV film)
Meine Mutter, meine Rivalin (TV film)
2000 Eine Hand voll Gras
Hat er Arbeit? (TV film)
Kanak Attack
1999 Beste Party - Heimatabend 1999, Die (TV film)
Die Handschrift des Mörders (TV film)
Doppelter Einsatz - Ganz normale Mörder (TV film)
Gelbe vom Ei, Das (TV film)
Tatort - Drei Affen (TV film)
1998 23
Prodaná nevinnost (TV film)
Schlange auf dem Altar (TV film)
1997 Tatort - Mord hinterm Deich (TV film)
1996 Alles nur Tarnung
Der letzte Kurier (TV film)
Die Mutter des Killers
Kuppke (TV film)
Liane (TV film)
1995 Die Tote von Amelung (TV film)
Draußen vor der Tür (TV film)
1994 Ein Letzter Wille (TV film)
1993 Maus und Katz (TV film)
1992 Heimatgeschichten - Wenn der Müllmann kommt (TV film)
Kinderspiele
Letní album
Mandelküsschen (TV film)
Mau Mau
Männer vom K3 - Zu hoch gepokert, Die (TV film)
Schuld war nur der Bossa Nova (TV film)
Tatort - Camerone (TV film)
Tatort - Der Mörder und der Prinz (TV film)
V jiném stavu (TV film)
1991 Manta - Der Film
Mocca für den Tiger (TV film)
Místo činu - Případ Schimanski (TV film)
1989 Abschied vom falschen Paradies
Hab' ich nur deine Liebe
Jenseits von Blau
1988 Geierwally
Tatort - Winterschach (TV film)
1987 Tatort - Zahn um Zahn (TV film)
1986 Paradies
Pattbergs Erbe (TV film)
1984 Kanakerbraut
Místo činu - Smrt na stadionu (TV film)
1983 Kiez
1981 Elisabeths Kind (TV film)
Familientag
Klavierspiele (TV film)
Místo činu - Vražda v přístavu (TV film)
Strommberg - Die letzte Nacht (TV film)
1979 Drei Freundinnen (TV film)
Geteilte Freude (TV film)
Kotte (TV film)
1978 Wann heiraten Sie meine Frau? (divadelní záznam)
1977 Geisel, Die (TV film)
Smrt je mým řemeslem
1974 Möwe, Die (TV film)
1972 Anna und Totò (TV film)
1969 Ich bin ein Elefant, Madame
1961 Geburtstagsfeier, Die (TV film)

TV seriály

2018 Jennifer - Sehnsucht nach was Besseres (TV seriál)
Comfort Lingerie (S02E03)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Promarněná šance (S02E13)
2009 Flemming (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Kunden und andere Katastrophen (TV seriál)
Nachtschicht (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
Der Kleine Mönch (TV seriál)
Zwei Profis (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Schöner Tod (S02E05)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Mordkommission (TV seriál)
1997 Die Gang (TV seriál)
Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Faust (TV seriál)
1993 Briefgeheimnis (TV seriál)
1992 Oppen und Ehrlich (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1991 Hecht & Haie (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Feuerbohne e.V. (TV seriál)
1987 Hafendetektiv (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Ein heikler Fall (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Wagen 106 (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1977 Neues aus Uhlenbusch (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1984 Treffpunkt im Unendlichen (TV film)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace