foto

Joely Fisher

  • nar. 29.10.1967 (51 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Joely se narodila 29. října 1967 v Kalifornii. Má jednu vlastní sestru, Triciu Leigh Fisher a jednu nevlastní, Carrie Fisher. Obě jsou také herečky. Její rodiče se rozvedli, když byly Joely dva roky, poté vyrůstala u matky v Beverly Hills. Už v dětském věku vystupovala na jevišti, i když trpěla nadváhou. Po maturitě zkoušela studovat na několika vysokých školách, ale pak se věnovala profesionálně herectví. Podařilo se jí prorazit až po razantním zhubnutí.

První výraznější roli získala v populárním sitcomu ELLEN a jako host se objevila v seriálech KRAJNÍ MEZE, SUPERMAN nebo ZOUFALÉ MANŽELKY. Hlavní roli hrála v seriálu DIVOKÁ KARTA, kde ztvárnila ženu, která se musí postarat o tři děti své sestry, která zemřela při autonehodě.

Získala také několik filmových příležitostí, hrála například ve filmech PRINCEZNA, MASKA, BLÁZNI A POLOBLÁZNI, v televizních filmech ŽÍZEŇ, ÚNOS V RÁJI nebo DOKONALÁ KOŘIST. Hraje rovněž v divadle (např. v muzikálech Pomáda a Kabaret) a působí jako zpěvačka.

Markéta "Cherish" H

Herecká filmografie

Filmy

2018 By the Rivers of Babylon
Killing Winston Jones
Nosferatu
2017 Rajský život v Palos Verdes
2016 Search Engines
2014 Vrah mého manžela (TV film)
2012 Cupid (TV film)
2009 You
2007 Cougar Club
Murdering Mama's Boy
2005 Slingshot
2000 Nostradamus
1999 Coming Unglued (TV film)
Inspektor Gadget
Love American Style (TV film)
Únos v ráji (TV film)
1998 Dokonalá kořist (TV film)
Icebergs: The Secret Life of a Refrigerator (TV film)
Žízeň (TV film)
1997 Jitters (TV film)
Poplach v skautském táboře
Seduction in a Small Town (TV film)
1994 Blázni a poloblázni
Magic Flute, The (TV film)
Maska
Princezna
Společník (TV film)
1991 Dedicated to the One I Love (TV film)
1990 Mulberry Street (TV film)
1987 Pretty Smart

TV seriály

2018 Station 19 (TV seriál)
No Recovery (S02E01)
2016 Tým Škorpion (TV seriál)
The Fast & the Nerdiest (S02E18)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Tajný spolek (S08E08)
2010 V dobrém i zlém (TV seriál)
Cold Case (S04E37)
Coupon Bob (S04E36)
The Joy of Learning (S04E35)
další epizody (30)
2009 V dobrém i zlém (TV seriál)
The Buffer (S04E07)
The Ex-Factor (S04E06)
The Courtship of Eddie's Parents (S04E05)
další epizody (5)
2008 V dobrém i zlém (TV seriál)
Secret Meatball (S03E07)
Circumdecision (S03E06)
Philadelphia Freedom (S03E05)
další epizody (13)
2007 V dobrém i zlém (TV seriál)
Everybody Digs Doug (S02E09)
No More Mr. Vice Guy (S02E08)
Bedtime Stories (S02E07)
další epizody (21)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
Daddy's Girl (S01E10)
The Toaster (S01E09)
Death Sex (S01E08)
další epizody (10)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Takhle ano, takhle ne (S02E09)
Chci na tebe zapomenout (S02E06)
Diví se, proč ti věřím (S02E05)
další epizody (5)
2003 Divoká karta (TV seriál)
2002 Baby Bob (TV seriál)
2001 Danny (TV seriál)
2000 Grosse Pointe (TV seriál)
Normal, Ohio (TV seriál)
1998 In the Loop (TV seriál)
1996 Superman (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)

Dokumentární

2007 Hollywood Lives (TV seriál)
2002 Intimate Portrait: Joely Fisher (TV film)

TV pořady

2017 Megyn Kelly Today (TV pořad)
2014 Celebrity Name Game (TV pořad)
2010 Celebrity Close Calls (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1997 The 49th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2006 V dobrém i zlém (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace