foto

David McMahon

  • nar. 11.12.1910
    New York City, New York, USA
  • zem. 27.1.1972 (61 let)
    Pasadena, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1963 Ošklivý Američan
The Raiders
1962 Patty
Ptáčník z Alcatrazu
1961 A Fever in the Blood
Ada
The Great Impostor
1960 Elmer Gantry
Guns of the Timberland
Ledový palác
Let No Man Write My Epitaph
1959 Hoši z Filadelfie
The Crimson Kimono
The FBI Story
1958 Gift of Love, The
Gunman's Walk
Kovboj
Party Girl
Screaming Mimi
The Bonnie Parker Story
1957 Operation Mad Ball
Přelet přes oceán
Tattered Dress, The
The Big Land
The Deadly Mantis
The Monster That Challenged the World
1956 Dance with Me Henry
Full of Life
It Conquered the World
Netvor přichází
The Burning Hills
The Peacemaker
Zastávka v Kansasu
1955 Captain Fathom (TV film)
I Died a Thousand Times
Rebel bez příčiny
Top of the World
1954 Executive Suite
1953 All Ashore
Let's Do It Again
Off Limits
So Big
Split Second
Válka světů
1952 Carbine Williams
Eight Iron Men
Glory Alley
Klepáním se neobtěžuj
O. Henry's Full House
Odstřelovač
Something for the Birds
The Iron Mistress
1951 Bannerline
Best of the Badmen
Cizinci ve vlaku
Cry Danger
Darling, How Could You!
Den, kdy se zastavila Země
I Want You
I Was a Communist for the FBI
Inside the Walls of Folsom Prison
Roadblock
So You Want to Be a Bachelor
Storm Warning
The Enforcer
The Mob
The Scarf
Věc
1950 Bod zlomu
Mystery Street
Peggy
Quicksand
Tam, kde ulice končí
The Magnificent Yankee
Three Secrets
When Willie Comes Marching Home
1949 Adamovo žebro
I Was a Male War Bride
Mrs. Mike
The Fighting O'Flynn
The Great Sinner
Tulsa
1948 Hazard
Kiss the Blood Off My Hands
Pitfall
The Miracle of the Bells
The Sainted Sisters
1947 Something in the Wind

TV seriály

1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Lawman (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
Medic (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
I Led 3 Lives (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace