foto

Ralph Schicha

  • nar. 2.10.1950 (70 let)
    Moers, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Heimkehr mit Hindernissen (TV film)
2010 Charly's Comeback (TV film)
2005 Rufer, der Wolf (TV film)
2003 Alle meine Mütter (studentský film)
2002 Křišťálová princezna (TV film)
1997 Dizzy, lieber Dizzy
Trest života (TV film)
Vergewaltigt - Die Wahrheit und andere Lügen (TV film)
1996 Hra světel (TV film)
1995 Vendetta
1994 Milostné aféry
1993 Ciel pour témoin, Le (TV film)
Tschau Tscharlie (TV film)
1992 Sprawa kobiet (TV film)
Tatort - Tod eines Wachmanns (TV film)
1991 Felipe ha gli occhi azzurri (TV film)
Freispiel
Planoucí pobřeží (TV film)
À la vie, à l'amour (TV film)
1989 Lange Sommer, Der (TV film)
1988 Medzi nebom a zemou (TV film)
Strach a láska
The Great Escape II: The Untold Story (TV film)
1986 Moviestar
Un métier du seigneur (TV film)
1985 Loft
1983 Hostage
Praying Mantis (TV film)
1982 Inside the Third Reich (TV film)
1981 Tatort - Im Fadenkreuz (TV film)
1980 Unter Verschluß (TV film)

TV seriály

2012 Policie Hamburk (TV seriál)
Die Tangotänzerin (S06E21)
2011 Herzflimmern (TV seriál)
2010 Die Bergretter (TV seriál)
Bruchlandung (S02E08)
2009 Soko Vídeň (TV seriál)
Tödliche Worte (S05E02)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
1999 Kanadische Träume - Eine Familie wandert aus (TV seriál)
Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Die Tochter (E06)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Prigioniera di una vendetta (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Sylter Geschichten (TV seriál)
1992 Police Secrets (TV seriál)
1989 Löwengrube (TV seriál)
1988 Due fratelli (TV seriál)
Opojení z proměny (TV seriál)
1987 Scialo, Lo (TV seriál)
1982 Dubbelpion (TV seriál)
1981 Lapo erzählt... (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky