foto

Julia Duffy

  • nar. 27.6.1951 (67 let)
    Minneapolis, Minnesota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Golden Globes

  • 1988 -Newhart (TV seriál) (Nejlepší herečka ve vedlejší roli v seriálu nebo TV filmu)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Fair Market Value
2015 Všechno, co si přeje
2014 Camp X-ray
2010 Bed & Breakfast: Love is a Happy Accident
Letos nepeču (TV film)
2009 Imps*
2008 7 Things to Do Before I'm 30 (TV film)
Vánoce na draka
2007 Be My Baby
2003 Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda
Nesnesitelná krutost
Šarlotina pavučinka: Velké dobrodružství Wilbura
2002 Big G, The
1996 Kidz in the Wood (TV film)
1993 Basic Values: Sex, Shock & Censorship in the 90's (TV film)
1990 Jídelníček pro vraha (TV film)
Love Boat: A Valentine Voyage, The (TV film)
1989 The Cover Girl and the Cop (TV film)
1988 Děti, možná (TV film)
1984 Children in the Crossfire (TV film)
1982 Night Warning
1981 Cutterova cesta
Wacko
1980 Sador, vládce vesmíru

TV seriály

2017 Americká manželka (TV seriál)
Family Secrets (S02E07)
2016 Adoptable (TV seriál)
They Do (S01E06)
How Little (S01E05)
Hitting the Breaks (TV seriál)
2015 Scream Queens (TV seriál)
Thanksgiving (S01E10)
2014 Zajatci předměstí (TV seriál)
The Ballad of Piggy Duckworth (S03E09)
2013 Shameless (TV seriál)
The Sins of My Caretaker (S03E05)
2012 Shameless (TV seriál)
Fiona Interrupted (S02E12)
2011 Shameless (TV seriál)
Father Frank, Full of Grace (S01E12)
But at Last Came a Knock (S01E09)
2008 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Credit Check (S01E18)
2005 Joey (TV seriál)
Joey a nesprávné jméno (S01E18)
Kriminálka New York (TV seriál)
Recyklace (S01E12)
2002 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Slavnostní předávání diplomů (S01E22)
Sen noci pololetní (S01E12)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Líbánky skončily, a co bude dál? (S01E02)
1999 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Mrs. Kraft (S03E14)
1997 Social Studies (TV seriál)
1993 Mommies, The (TV seriál)
1991 Baby Talk (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1983 Wizards and Warriors (TV seriál)
1982 Modrá a šedá (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Any Friend of Diane's (S01E06)
Newhart (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1963 The Doctors (TV seriál)
1951 Love of Life (TV seriál)

Dokumentární

2004 Look Inside 'Intolerable Cruelty', A
2001 A&E Biography: Bob Newhart - The Last Sane Man... (TV film)

TV pořady

2004 TV's Greatest Sidekicks (TV pořad)
1991 The 43rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1990 The 42nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1989 The 41st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
The Pat Sajak Show (TV pořad)
1988 The 40th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1987 The 39th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1986 The 38th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1985 The 37th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1984 The 36th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace