foto

Ida Engvoll

  • nar. 6.10.1985 (34 let)
    Švédsko

Biografie

Vyrostla v malé vesnici nedaleko Söderhamnu. Během studia na střední škole v Boellnas absolvovala kurzy divadla a hudby. Po střední škole absolvovala Švédskou národní akademii pantomimy a herectví (Swedish National Academy of Mime and Acting), a to v letech 2007–2010.

Jarmila "Janetta" Samková

Herecká filmografie

Filmy

2019 Secret Chord
Vitt skräp
2016 Vzhůru do vesmíru!
2015 I nöd eller lust
Muž jménem Ove
2014 Medicinen
2013 Bäst före
Fjällbackamorden: Ljusets drottning (TV film)
Mig äger ingen
Zločiny z vášně: Smrt milovaného
2012 Arne Dahl: Evropské blues (TV film)

TV seriály

2019 Restaurant (TV seriál)
Avgång (S03E04)
Crème de la crème (S03E03)
VIP (S03E02)
další epizody (4)
2018 Andra Åket (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Bonusfamiljen (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Der wilde Jack (E24)
2017 Bonusfamiljen (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (7)
Rebecka Martinsson (TV seriál)
Till offer åt Molok, del 2 (S01E08)
Oběť Molochovi (S01E07)
Till dess din vrede upphör del 2 (S01E06)
další epizody (8)
2015 The Team (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Most (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Wilde Nächte (E17)
2014 The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2013 Den fördömde (TV seriál)
Tredje fallet (S02E01)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
2010 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Žena v dřevěné rakvi (S04E02)
1996 Beck (TV seriál)