foto

Ida Engvoll

  • nar. 6.10.1985 (32 let)
    Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Vzhůru do vesmíru!
2015 Der Kommissar und das Meer - Wilde Nächte (TV film)
I nöd eller lust
Muž jménem Ove
Vitt skräp
2014 Medicinen
2013 Bäst före
Fjällbackamorden: Ljusets drottning (TV film)
Mig äger ingen
Zločiny z vášně: Smrt milovaného
2009 Beck - Levande begravd (TV film)

TV seriály

2017 Åsa Larssons Rebecka Martinsson (TV seriál)
Bonusfamiljen (TV seriál)
2015 The Team (TV seriál)
Most (TV seriál)
Episode #3.8 (S03E08)
Episode #3.7 (S03E07)
Episode #3.6 (S03E06)
2014 The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2012 Arne Dahl: Evropské blues (TV seriál)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
2010 Den fördömde (TV seriál)
1997 Beck (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace