foto

Dann Florek

  • nar. 1.5.1950 (68 let)
    Flat Rock, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Santorini Blue
2002 Právo v Los Angeles (TV film)
2000 Mrcha
1998 Básník (TV film)
Povodeň
Vyhnanec (TV film)
Války Pentagonu (TV film)
1997 Děsivé sny (TV film)
1994 Flintstoneovi
Kšefty s tátou
1991 Let vetřelce
1989 Edge, The (TV film)
Nevinný muž
1988 Moon Over Parador
Trial of Bernhard Goetz, The (TV film)
Západ slunce
1987 Angel Heart
Pět rohů
1986 Alex: The Life of a Child (TV film)
Sladká svoboda
1985 Braker (TV film)
1983 Útěk Eddieho Macona
1982 Country Girl, The (TV film)

TV seriály

2015 Pod kupolí (TV seriál)
Nepřítel mezi námi (S03E13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zneužitá spravedlnost (S16E21)
2014 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Amaro se hájí (S15E11)
Terapie psycho (S15E10)
2013 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Anonymní násilníci (S15E09)
Vojenská spravedlnost (S15E08)
Cesta do říše divů (S15E05)
další epizody (15)
2012 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Dreams Deferred (S14E09)
Lessons Learned (S14E08)
Vanity's Bonfire (S14E07)
další epizody (19)
2011 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Spiraling Down (S13E10)
Lost Traveler (S13E09)
Russian Brides (S13E07)
další epizody (16)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rescue (S12E10)
Penetration (S12E08)
Trophy (S12E07)
další epizody (23)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Anchor (S11E10)
Perverted (S11E09)
Turmoil (S11E08)
další epizody (22)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Smut (S10E10)
PTSD (S10E09)
Persona (S10E08)
další epizody (19)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Snitch (S09E10)
Paternity (S09E09)
Fight (S09E08)
další epizody (22)
2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Choreographed (S08E09)
Cage (S08E08)
Underbelly (S08E07)
další epizody (20)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Cizí element (S07E11)
Bouře (S07E10)
Útěk z domova (S07E09)
další epizody (23)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Soužení (S06E10)
Bezmocné ženy (S06E09)
Pochybnost (S06E08)
další epizody (24)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Útěk (S05E11)
Otřes (S05E10)
Kontrola (S05E09)
další epizody (26)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Resilience (S04E10)
Juvenile (S04E09)
Waste (S04E08)
další epizody (23)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Výsměch (S03E10)
Pěstouni (S03E09)
Dědictví (S03E08)
další epizody (23)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Taken (S02E08)
Asunder (S02E07)
Noncompliance (S02E06)
další epizody (21)
Právo a pořádek (TV seriál)
Entitled (S10E14)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Stocks & Bondage (S01E09)
Stalked (S01E08)
Uncivilized (S01E07)
další epizody (9)
1998 Secret Diary of Desmond Pfeiffer, The (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
Spider (E05)
Apollo One (E02)
1997 Smart Guy (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Cat Showdown (S01E19)
Roseanne (TV seriál)
The Miracle (S09E19)
A Second Chance (S09E18)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Bad Faith (S05E20)
1994 Hardball (TV seriál)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Benevolence (S03E22)
Manhood (S03E21)
Securitate (S03E20)
další epizody (12)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Consultation (S03E10)
Point of View (S03E09)
Prince of Darkness (S03E08)
další epizody (21)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
His Hour Upon the Stage (S02E11)
Heaven (S02E10)
Renunciation (S02E09)
další epizody (22)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Out of the Half-Light (S01E11)
Prisoner of Love (S01E10)
Indifference (S01E09)
další epizody (10)
Roseanne (TV seriál)
Bird Is the Word (S03E09)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
Brother Hanson & the Miracle of Renner's Pond (S02E18)

Dokumentární

2004 Law & Order: The First 3 Years

Režijní filmografie

TV seriály

1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Bad Faith (S05E20)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Big Bang (S04E16)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
The Pursuit of Happiness (S04E10)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace