foto

Jaime Bergman

  • nar. 23.9.1975 (43 let)
    Salt Lake City, Utah, USA

Biografie

Pevná prsa, nádherné modré oči, smyslný pohled a blonďaté vlasy, to je Jamie Bergman, bývalá roztleskávačka, modelka plavek, hosteska pivní společnosti St. Paulie a hlavně 45. výroční Playmate časopisu Playboy, tedy Playmate ledna 1999. Ve skutečnosti jedna z nejznámějších a nejúspěšnějšící Playmates ve filmovém a televizním průmyslu.

Mimo videí z produkce Playboye, zahrnující například CLUB LINGERIE, kde se předvedla jako nevěsta, nebo přímo v Playboy Mansion East a jeho rozsáhlé zahradě, až snad parku, točený polodokument PLAYBOY PAJAMA PARTY, si zahrála v reklamě na Dr. Pepper a měla menší role v mnoha seriálech jako THE LOVE BOAT:THE NEXT WAVE, BEVERLY HILLS 90210, BRUTALLY NORMAL, či SHASTA MCNASTY či DAWSONŮV SVĚT. V roce 2000 ji neskrývaný fanda Playboye Howard Stern obsadil do svého absurdního a zároveň skvěle vtipného seriálu parodujícího POBŘEŽNÍ HLÍDKU s názvem SYN PLÁŽE/POBŘEŽNÍ LÝTKA, kde až do zrušení seriálu představovala postavu B. J. Cummings, naprosto parodující legendární postavu Pamely Anderson ve zmíněném seriálu, ale vše mohlo dopadnout jinak, Jamie totiž přijetí role zvažovala. "Seriál je plný absurdního humoru, měla jsem strach, že mě diváci zařadí mezi hloupé blondýnky, které jen tak pobíhají po pláži v upnutých bikinách. Ale pak jsem si uvědomila, že dříve nebo později mi tuto image stejně přiřknou, a tak jsem se rozhodla že se aspoň trochu pobavím." Toto rozhodnutí se ji vyplatilo a bavila a zároveň těšila oko nejednoho diváka.

U filmu prorazila už v roce 1999 učinkováním v dramatu SPEEDWAY JUNKY,ve stejném roce se mihla ve velkofilmu Olivera Stonea VÍTĚZOVÉ A PORAŽENÍ v hlavní roli s Al Pacinem. O rok později získala větší roli v ve špatně hodnoceném katastrofickém filmu PEKELNÁ JÍZDA/ ROZBŘESK S Royem Scheiderem a mihla se i v hvězdně obsazeném snímku 60 SEKUND. Hrála v divácky úspěšném snímku VIRGINS a menší roli měla ve filmu SOULKEEPER. V roce 2003 následoval hvězdně obsazený fiktivní dokument komika Pauly Shorea s názvem SLÁVA JEN PRO MRTVÉ (PAULY SHORE IS DEAD), kde si zahrála Shoreovu manželku. Ve stejném roce následovala role detektiva v hororovém céčku DARK WOLF a v roce 2004 v béčkovém crossoveru zvířecího hororu BOA VS. PYTHON. Mezitím se objevila i v nepříliš známém KNEE HIGH P. I. kromě toho si zahrála i ve dvou krátkometrážních snímcích a to DYSENCHANTED z roku 2004 a v roce 2009 v komedii WIFFLER: THE TED WHITFIELD STORY o hráči nového sportu wiffleballu.

Dříve chodila s režisérem Michaelem Bayem, nebo zpěvákem Fredem Durstem, je ovšem manželkou hvězdy seriálu SBĚRATELÉ KOSTÍ a televizního upíra ANGELa, Davida Boreanaze, a to na úkor možná i nenávisti ze strany fanatických obdivovatelek tohoto herce. S Boreanazem se potkala na jedné párty a jak oba přiznávají, byla to láska na první pohled. Svatba byla naplánovaná na září 2001, ale kvůli teroristickému útoku z 11. září byla nakonec přesunuta na listopad a uskutečnila se v rodinném kruhu, jako skromný obřad na den díkůvzdání. Narodily se jim 2 děti, v roce 2002 syn Jaden Rayne a v roce 2009 dcera Bardot Vita Boreanaz. Vtipnou zajímavostí je, že si se svým manželem zahrála postavu těhotné ženy, která chtěla nechat obětovat své dítě démonům v epizodě páté série ANGELa s názvem Time Bomb.

Martin "masw" Swider

Herecká filmografie

Filmy

2009 Screwball: The Ted Whitfield Story
2004 Boa vs. Python
DysEnchanted
2003 DarkWolf
Knee High P.I. (TV film)
Sláva jen pro mrtvé
2001 Soulkeeper
Virgins
2000 60 sekund
Pekelná jízda
1999 Playboy Video Playmate Calendar 2000
Playmate Profile Video Collection Featuring Miss January 1999, 1996, 1993, 1990
Speedway Junky
Vítězové a poražení

TV seriály

2017 Sběratelé kostí (TV seriál)
Závodník na poli (S12E09)
2003 Všechno je relativní (TV seriál)
2002 Syn pláže (TV seriál)
Bad News, Mr. Johnson (S03E14)
Jailhouse Notch: Part 2 (S03E13)
Taco Lips Now: Part 1 (S03E12)
další epizody (14)
Dawsonův svět (TV seriál)
Ego Tripping at the Gates of Hell (S06E07)
2001 Syn pláže (TV seriál)
Booger Nights (S02E15)
Area 69 (S02E14)
Grand Prix (S02E13)
další epizody (15)
2000 Brutally Normal (TV seriál)
Syn pláže (TV seriál)
Mario Putzo's 'The Last Dong' (S01E13)
Attack of the Cocktopuss (S01E12)
A Star Is Boned (S01E11)
další epizody (13)
1999 Angel (TV seriál)
Shasta McNasty (TV seriál)
1998 Loď lásky (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Dokumentární

2003 Playboy Video Centerfold: 50th Anniversary Playmate Colleen Shannon
Playboy: TheUltimate Playmate Search
2002 Playboy Prime Time Playmates
Playboy: Inside the Playboy Mansion (TV film)
2000 Playboy 2000 - Večírek pokračuje (TV film)
Playboy: California Girls
Playboy: Club Lingerie
Playmates: Bustin' Out
1999 Playboy Video Playmate Calendar 2000
Playmate Pajama Party
1998 Playboy Video Centerfold: 45th Anniversary Playmate Jaime Bergman

Host

TV pořady

2003 Napálené celebrity (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1998 Howard Stern Radio Show, The (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace