foto

Allen Coulter

  • nar. College Station, Texas, USA

Biografie

Americký převážně televizní režisér zanechal stopy v řadě úspěšných televizních seriálů, namátkou jmenujme vybrané díly ze sérií Rodina Sopránů, Sex ve městě, Odpočívej v pokoji, Akta X nebo Milénium. Jeho celovečerní film Hollywoodland je povedenou rekonstrukci života a hlavně podezřelé smrti představitele Supermana George Reevese.

Zdroj: HCE

Režijní filmografie

Filmy

2010 Nezapomeň na mě
2006 Hollywoodland
2001 Hillbilly Heist
1992 The Secret Life of Mary Margaret: Portrait of a Bulimic (TV film)
1991 It's Only Rock & Roll (TV film)

TV seriály

2019 For All Mankind (TV seriál)
Prime Crew (S01E04)
Nixon's Women (S01E03)
2018 Ray Donovan (TV seriál)
Staten Island, Part Two (S06E02)
Staten Island, Part One (S06E01)
2017 Chyťte ho! (TV seriál)
The Pitch (S01E01)
2016 Vinyl (TV seriál)
Alibi (E10)
Král a já (E07)
Ještě jednou včerejšek (E02)
2014 Extant (TV seriál)
Návrat (S01E01)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Dítě bez přátel (S05E07)
Dobrý posluchač (S05E02)
2013 Domek z karet (TV seriál)
13. kapitola (S01E13)
12. kapitola (S01E12)
Ray Donovan (TV seriál)
Pusou to ještě jde (S01E02)
Pytel, nebo pálka (S01E01)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Přístav milosti (S04E11)
Polárka (S04E06)
Akry diamantů (S04E03)
2012 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Triumf a ponížení (S03E11)
V neděli jen to nejlepší (S03E07)
2011 Luck (TV seriál)
Ace Counters Smythe's Move with His Own (E08)
Ace Meets with a Talented Whiz Kid (E03)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Pod Boží mocí žena rozkvétá (S02E11)
Naše malá Peg (S02E07)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Pařížská zeleň (S01E11)
Domov (S01E07)
Rubicon (TV seriál)
Gone in the Teeth (E01)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Sestřička Jackie (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Řím (TV seriál)
Syn Hádův (S02E02)
2005 Řím (TV seriál)
Beranidlo dopadlo na zeď (S01E05)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Zkušební sen (S05E11)
Nepravosti na okraji společnosti (S05E05)
2003 Kingpin (TV seriál)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Dluhy veřejné i soukromé (S04E01)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Křižovatky (S01E08)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Když Pán povstal (S03E08)
Univerzita (S03E06)
Sousedé pana Rugerria (S03E01)
Sex ve městě (TV seriál)
Co s tím má sex společného? (S04E04)
Definující momenty (S04E03)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Rytíř v bílém brnění (S02E12)
Kožené sako (S02E08)
Štětka (S02E07)
další epizody (4)
Sex ve městě (TV seriál)
Problémy s ptákem (S03E18)
Jak se do lesa volá (S03E17)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Isabella (S01E12)
Univerzita (S01E05)
Sex ve městě (TV seriál)
Čtyři ženy a jeden pohřeb (S02E05)
Obludárium (S02E03)
Strašlivá pravda (S02E02)
další epizody (4)
1998 Milénium (TV seriál)
Siren (S02E17)
The Pest House (S02E14)
Akta X (TV seriál)
Andělské duše (S05E17)
1997 Michael Hayes (TV seriál)
Prince Street (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Beware of the Dog (S02E02)
1991 Zlaté časy (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2014 Extant (TV seriál)
Návrat (S01E01)
2010 Rubicon (TV seriál)
Gone in the Teeth (E01)

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Vinyl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce