foto

Stuart Graham

  • nar. 1967
    Belfast, Severní Irsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Interrogation of Tony Martin (TV film)
2017 Bad Day for the Cut
Stopy spravedlnosti
The Gift
Vyléčení
2016 In View
2015 Hvozd
The Captors
2014 Peterman
2013 Belfast Story, A
Made in Belfast
2012 Chňapáci
Milo
Shadow Dancer
2011 Brendan Smyth: Betrayal of Trust (TV film)
Jack Taylor: The Pikemen (TV film)
Jeden musí z kola ven
Poslední z Furlongů
Sbohem Berlíne (TV film)
2010 Informátorka
Parkování
2008 Hlad
2006 Malá oprava motoru
2005 The Commander: Blackdog (TV film)
2004 Omagh (TV film)
2003 Goldfish Memory
Píseň za chudého chlapce
Velitelka (TV film)
2002 As the Beast Sleeps (TV film)
Outside the Rules (TV film)
Sunday (TV film)
2001 Cyclops (TV film)
1999 Misery Harbour
Prapor sv. Patrika
1997 Informátor
Malý řezník
1996 Michael Collins
1992 Bargain Shop, The

TV seriály

2020 Professionals (TV seriál)
2017 The Last Post (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
2016 The Secret (TV seriál)
Thirteen (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
The Fall (TV seriál)
Peklo v něm (S03E04)
Brány světla (S03E03)
Neklidná jeho mysl (S03E02)
2015 Frankensteinova kronika (TV seriál)
Lost and Found (S01E06)
The Frankenstein Murders (S01E05)
The Fortune of War (S01E04)
další epizody (5)
2014 The Fall (TV seriál)
Osvětliž mysli temnotu (S02E06)
V davu bitvy vražedné (S02E05)
Mysl jest mu příbytkem (S02E04)
další epizody (5)
2013 Scúp (TV seriál)
The Fall (TV seriál)
Bezedná propast (S01E05)
Má smělá píseň (S01E04)
Vilnost a víno (S01E03)
2012 6Degrees (TV seriál)
2011 V utajení (TV seriál)
2009 Occupation (TV seriál)
2008 10 dní do války (TV seriál)
2007 Single-Handed (TV seriál)
2006 Rough Diamond (TV seriál)
2005 Egypt (TV seriál)
Prokletí Tutanchamona (E02)
Po stopách Tutanchamona (E01)
2004 Proof (TV seriál)
Pulling Moves (TV seriál)
Steel River Blues (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)
2000 Hříchy (TV seriál)
In Defence (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 The Governor (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2014 Naše světová válka (TV seriál)
2010 Make It New John

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky