foto

Heidy Forster

  • nar. 6.9.1931 (88 let)
    Basilej, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Otloukánek
2010 Die Toten vom Schwarzwald (TV film)
Lotta a vysněná cesta (TV film)
2008 Der Heckenschütze (TV film)
Zwei Zivis zum Knutschen (TV film)
2006 Franziskas Gespür für Männer (TV film)
Vitus
2005 Ein Geschenk des Himmels (TV film)
Leben auf Kredit (TV film)
Rosenstiehl
Vorletzter Abschied
2004 Holky to chtěj taky 2
Vater werden ist nicht schwer (TV film)
2003 Mensch Mutter
Talks (studentský film)
2001 Anwalt Abel - Zuckerbrot und Peitsche (TV film)
Klaras Hochzeit (TV film)
Und morgen Italien (TV film)
2000 Eine Handvoll Glück (TV film)
Geier im Reisrand (TV film)
Polt muss weinen (TV film)
Utta Danella: Černé zrcadlo (TV film)
1999 Alles Bob!
Vrah mé matky (TV film)
1998 Gegen Ende der Nacht (TV film)
Miláčku, nezapomeň si ponožky! (TV film)
1995 Coswig und Sohn (TV film)
1994 Drei Tage im April (TV film)
Herr Paul (TV film)
1990 Erzählung der Magd Zerline, Die (TV film)
1987 Zwei auf der Straße (TV film)
1984 Aida Wendelstein (TV film)
1983 Die wilden Fünfziger
1982 Frankies Braut (TV film)
1981 Frohes Fest
Regentropfen
1979 Kreutzer (TV film)
1978 Ehrlich währt am längsten (TV film)
1973 Die Tausenderreportage
1969 Graf Porno und die liebesdurstigen Töchter
1967 Unruhige Töchter
1962 Der 42. Himmel
1961 Dach überem Chopf, Es
1959 Hinter den sieben Gleisen

TV seriály

2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Herbstzeitlose (S03E23)
2010 Lotta & … (TV seriál)
2008 Maja (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Falsche Liebe (E25)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Tlusťoch (TV seriál)
Malé ryby (S01E11)
Plošný požár (S01E09)
2003 Big Ben (TV seriál)
Volný pád (S09E03)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Mein Leben & ich (TV seriál)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1987 Die Hausmeisterin (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Der eiserne Weg (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Anderland (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Lobster (TV seriál)
1975 Der schwarze Doktor (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Salto mortale (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky