foto

Jeff Hayenga

  • nar. Sibely, Iowa, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Memron (TV film)
2000 Tanec s vášní
The Man Who Came to Dinner (TV film)
1995 Animal Room
1993 A kapela hrála dál (TV film)
1992 A Woman Scorned: The Betty Broderick Story (TV film)
1991 Nenarozený
Peníze jiných
1988 Princ z Pensylvánie
1986 George Washington II: The Forging of a Nation (TV film)

TV seriály

2016 Černá listina (TV seriál)
Dr. Adrian Shaw (No.98): Conclusion (S04E08)
2014 Sběratelé kostí (TV seriál)
Hřebík do rakve (S09E22)
2005 JAG (TV seriál)
Šestý porotce (S10E12)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Stigma (S02E14)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Sideshow (S09E14)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Útočiště (S02E10)
V rukou Proroků (S01E19)
Duet (S01E18)
další epizody (7)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Podporučík RO (S05E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace