foto

Lubomír Wachtl

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1995 Nevinný (TV film)
1991 Honzík (TV film)
Sen o bílém volu (TV film)
Červená knihovna (TV film)
1988 Bratr Paleček (TV film)
Rozsudky soudce Ooky (TV film)
Čas žhavých kamenů (TV film)
1987 Okřídlená hřídel (TV film)
Svobodárna (TV film)
1986 O buchtách a milování (TV film)
1985 Kousek štěstí na 14 (TV film)
1984 Nasredin (TV film)
Skřivánek a sova (TV film)
Ztracené hodinky (TV film)
1983 Komtesa Mary (TV film)
Léto bez dovolené (TV film)
Rovnováha (TV film)
Soudce a drahokam (TV film)
1982 Kabát na mladíka (TV film)
1981 Dlouhý měsíc (TV film)
Obyčejný důvod (TV film)
Svatba (divadelní záznam)
Vašíček a lesní muži (TV film)
Zelené červené jablko (TV film)
1980 O Stehlíkovi a Juliánce (TV film)
Rváč (TV film)
Zlatá panna (TV film)
1979 Hedvika (TV film)
Kdo chytá štěstí za pačesy (TV film)
Mejdan na písku (TV film)
1978 Pán na inzerát (TV film)
1977 Chlapi jak se patří (TV film)
Daleko, hluboko, vysoko (TV film)
Krejčí Záševek a bradatý kámen (TV film)
Prokop Diviš (TV film)
Člověk odjinud (TV film)
1976 Jenůfa (TV film)
Pohádka z Větrného lesa (TV film)
Racek (divadelní záznam)
1975 Přebytečná pravda (TV film)
Tango (TV film)
1973 Papír (TV film)
1971 Stříbrná šestka (TV film)
1970 Lumpacivagabundus (divadelní záznam)
Očitý svědek (TV film)
1969 Kaktus, bomba, letadlo (TV film)
Kníže (TV film)
Čepice pro kašpárka (TV film)
Šťastný Jim (TV film)
1968 Josefina (TV film)
Moudrý Engelbert (TV film)
Pozvání spravedlivých (TV film)
Vojnarka (TV film)
1967 Okénko od pí Olgy Scheinpflugové (TV film)
Osudná smyčka (TV film)
Traktér u královny Pedauky (TV film)
1966 Akce Lucy (TV film)
1965 Sjezd abiturientů (TV film)
1964 Vdova Capetová (TV film)

TV seriály

1971 Bakaláři (TV seriál)

Dokumentární

1990 Hraje, tančí a zpívá Hradišťan (TV film)
Zpívá Věra Domincová (TV film)
1989 Vesnická slavnost na Valašsku (TV film)
1966 Vražda na Buchlově (TV film)

TV pořady

1985 Námořnický karneval (TV pořad)
1983 Myslivecký bál (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace