foto

Bennett Salvay

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 The Old Hag Syndrome
2014 Dark House
2013 Blink (TV film)
2011 Noční jízda
Rosewood Lane
2010 Ledové ostří 4: Oheň a led (TV film)
2009 The Lost Tribe
2006 Pokojný bojovník
2003 Jeepers Creepers 2
2001 Jeepers Creepers
1999 Falešná láska
Zkouška dospělosti
1996 Pouštní bouře
1995 Špatná společnost
1990 Burning Bridges (TV film)
1988 Aloha Summer
Winnie (TV film)
1984 Young Hearts (TV film)

TV seriály

2014 Partners (TV seriál)
2006 Book of Daniel, The (TV seriál)
Světla páteční noci (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
Windfall (TV seriál)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1998 Two of a Kind (TV seriál)
1997 Migo (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
1994 On Our Own (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Dědova snoubenka (S01E20)
Pozvání do klubu (S01E19)
Touha po vědění (S01E18)
další epizody (7)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
Moderní doba (S01E13)
Nové auto (S01E12)
Den před kamerou (S01E11)
další epizody (13)
1990 Family Man, The (TV seriál)
Going Places (TV seriál)
The Outsiders (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
1987 Plný dům (TV seriál)
1986 Perfect Strangers (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace