Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Carol je znechucena nepořádkem u Franka v kanceláři, a tak se rozhodne vše mu zorganizovat. Veškeré papíry přepíše do počítače a Frank je vyhodí. Ale protože zapomněla data uložit, musí s Frankem hledat v kontejneru. JT a Cody si čtou brakovou literaturu o UFO a Dana si z nich rozhodne vystřelit. Její plán ale dopadne poněkud jinak... (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

zdeny99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Carol uklidila Frankovi jeho zaneřáděnou kancelář, přepsala mu ji do počítače, jenže data neuložila. JT a Cody nám vysvětlí, že ufoni fakt existují. Protože kdo jiný by dokázal vymyslel takové tajuplně krásné věci jako je Bermudský trojúhelník, Stonehage nebo silonky. Navíc Susanne Sommers je v tom jejím oranžovém kostýmku fakt rajcovní čubka. [137. hodnocení, 2. komentář, 87%] ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Carol sa nemôže viac pozerať na Frankovo vedenie účtovníctva a tak sa mu rozhodne pomôcť. Spoliehať sa na výpočtovú techniku sa ale nezdá ako dobrý nápad. Deti zatiaľ číhajú na UFO. Prevedenie: Jeden z menej vtipných dielov a k tomu všetkému premisa s UFOm, nič moc. 60% ()

Reklama

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama