foto

Sidney Clute

  • nar. 21.4.1916
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 2.10.1985 (69 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Podraz II
1981 Terror Among Us (TV film)
1980 Alcatraz: The Whole Shocking Story (TV film)
Fugitive Family (TV film)
1979 ...a spravedlnost pro všechny
1978 P.Ě.S.T.
Velká finta
1977 Viva Knievel!
1976 Helter Skelter (TV film)
1975 Mitchell
Win, Place or Steal
Útěk z vězení
1974 Death Squad, The (TV film)
The Legend of Hillbilly John
Thursday's Game (TV film)
1973 Executive Action
Kráčející skála
1971 Terror in the Sky (TV film)
1969 Sam Whiskey
1968 Miluji tě, Alice B. Toklasová!
1967 Pan Fitzwilly
1966 Rusové přicházejí! Rusové přicházejí!
1963 Cry of Battle
1961 Then There Were Three
1960 5 Branded Women
1959 Crime & Punishment, USA
Inside the Mafia
The Wild and the Innocent
1958 Party Crashers, The
Too Much, Too Soon
1956 Five Steps to Danger
Mohawk
Rack, The
The Bold and the Brave
1954 Down Three Dark Streets
Sign of the Pagan
1953 Velký zátah
Wicked Woman
1952 Red Ball Express
1946 Nejlepší léta našeho života

TV seriály

1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fish (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
The Amazing Spider-Man (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Jigsaw John (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
That's My Mama (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Chase (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
All in the Family (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Love on a Rooftop (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
Wendy and Me (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Harrigan and Son (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
1959 Hennesey (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Sheriff of Cochise (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Police Call (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
I Married Joan (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace