foto

Jay Klaitz

  • nar. Jacksonville, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Empathy, Inc.
2017 Born Guilty
Stůl číslo 19
2015 All in Time
2012 Historie skupiny Future Folk
2010 A Little Help
2009 Stvořeni pro sebe
2008 Zamrzlá řeka
2006 Super Powers

TV seriály

2019 F.B.I. (TV seriál)
Salvation (S02E09)
Exposed (S01E14)
2018 F.B.I. (TV seriál)
Cops and Robbers (S01E07)
Instinct (TV seriál)
Bye Bye Birdie (S01E10)
Long Shot (S01E08)
Flat Line (S01E06)
další epizody (4)
Kevin si počká (TV seriál)
Phat Monkey (S02E22)
40 Under 40 (S02E16)
Jessica Jones (TV seriál)
AKA Nešťastná náhoda (S02E02)
AKA Začít na začátku (S02E01)
2016 The Get Down (TV seriál)
Raise Your Words, Not Your Voice (E06)
Darkness is Your Candle (E03)
Vinyl (TV seriál)
E. A. B. (E08)
Cyclone (E06)
He in Racist Fire (E05)
další epizody (6)
Všemocný (TV seriál)
Finále 1/2 (E21)
Černá listina (TV seriál)
Susan Hargrave (S03E21)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Broken Rhymes (S18E06)
2013 It Could Be Worse (TV seriál)
2012 I Just Want My Pants Back (TV seriál)
Jak prosté (TV seriál)
Lesser Evils (S01E05)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Všechno v rodině (S01E07)
2010 Futurestates (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
Blackout (S06E05)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Těžká práce (S04E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky