foto

Rex Lee

  • nar. 7.1.1969 (49 let)
    Warren, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 For the Love of George
2017 Lemon
2016 Guys Reading Poems
2015 Advantageous
Girl on the Edge
Vincentův svět
2013 Someone I Used to Know
2012 The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
2008 Shades of Ray
1999 Word of Mouth

TV seriály

2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
2014 Mladí a hladoví (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Zemřít pro módu (S06E14)
2011 Zajatci předměstí (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Konec (S08E08)
Na poslední chvíli (S08E07)
Velký třesk (S08E06)
další epizody (8)
2010 Vincentův svět (TV seriál)
Ztratit sám sebe (S07E10)
Pornoscény z italské restaurace (S07E09)
Šňupání a porno (S07E08)
další epizody (9)
2009 Glee (TV seriál)
Glenn Martin DDS (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Stačí trochu dát (S06E12)
Vyděšený k smrti (S06E11)
Zmobilován zaživa (S06E10)
další epizody (12)
2008 Vincentův svět (TV seriál)
Návrat na Queens Boulevard (S05E12)
Hra s ohněm (S05E11)
Den Setha Greena (S05E10)
další epizody (11)
2007 Vincentův svět (TV seriál)
Hoši z Cannes (S04E12)
Cannes ano, Cannes ne (S04E11)
Potíže se sněhem (S04E10)
další epizody (17)
2006 Prescriptions (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Promiň, Ari (S03E12)
A co Bob? (S03E11)
Chci se nechat uspat (S03E10)
další epizody (9)
2005 Dvojčata (TV seriál)
Zoey 101 (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Propast (S02E14)
Odchod (S02E13)
Dobré ráno Saigone (S02E12)
další epizody (10)
2003 Lucky (TV seriál)
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
2000 Lovkyně (TV seriál)
Syn pláže (TV seriál)
1999 Redemption High (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)

Dokumentární

2011 Hollywood Sunset: A Tribute to Entourage (TV film)
2007 American Idol: Unauthorized

TV pořady

2009 Zlatý Glóbus 2009 (TV pořad)
2008 Comedy Central Roast of Bob Saget (TV pořad)
2007 2007 Primetime Creative Arts Emmy Awards (TV pořad)
Chelsea Lately (TV pořad)
Red Eye (TV pořad)
Xposé (TV pořad)
2006 Talkshow with Spike Feresten (TV pořad)
2005 Pekelná kuchyně (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1988 America's Most Wanted (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace