foto

Yung-cheung Chang

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Du cheng feng yun
Hei se xi ju
Mo jing
Yi ge ren de wu lin
2013 Bao 3 qiao jiao wa
2012 Za zhi
2011 Bao ying
Laughing Gor Qian Zui Fan
Život bez zásad
2010 Informátor
2009 Ji dong bu dui - tong pao
Jin qian di guo
Nemilosrdný
Odstřelovač
2008 Fa fa ying king
Ji dong bu dui - jing li
Qing tai
Wo lao po xi du sheng
You zhi jiang shi an lian ni
2007 Pod dohledem
2006 Hak se wui yi wo wai kwai
Jopok manura 3
2005 Hei bai zhan chang
Meng long
Que sheng
2003 Medailon
2002 Smrtící andílci
Ye long
1998 Kontraband
Naprosto neočekávané
Pau mui
Skrytá odměna
1995 Kuang ye sheng si lian
1993 Příběh policajta
Tian ruo you qing er
Xie zi zhi mie sha xing dong
Zhan huo gao yang
1992 Bojovník
Full Contact
Huang jin bu dui
Král zlodějů
Nu hei xia huang ying
Si da tan zhang
Xie zi
1991 Biao jie, ni wan ye!
Bok geuk cha lou
Xin jing wu men 1991
1990 Du sheng
Gong chang fei long
Gu huo da lu shi
Gui yao gui
Huang jia nu jiang
Princ slunce
1989 Ba bo qin bing
Fu gui kai xin gui
Cheng shi pan guan
Lady Reporter
Qun long xi feng
1988 Jiang shi shu shu
Navěky drakem
Sha chu Xiang Gang
Wang Jiao ka men
1987 Gan dan xiang zhao
Ling huan xian sheng
Poslední kondor
Xiao sheng meng jing hun
1986 Dny teroru
Duo bao ji shang ji
Huan le ding dong
Jiang shi jia zu: Jiang shi xian sheng xu ji
Milionářský expres
Pi li da la ba
Shen yong shuang xiang pao xu ji
Šťastné hvězdy v akci
1985 Jiang shi xian sheng
Kai xin le yuan
Red Force 2
San dung whang yan
Sheng dan qi yu jie liang yuan
Výcvik 36. komnaty
1984 Eight Diagram Pole Fighter
1983 Little Dragon Maiden
Shaolin and Wu Tang
Shaolinští vetřelci

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace