foto

Silvina Buchbauer

  • nar. 1972
    Hallein, Salzburg, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Betonrauš
Die Getriebenen (TV film)
2018 Unsere Jungs - Auch Strippen will gelernt sein (TV film)
2017 Der gute Bulle (TV film)
Die Konfirmation (TV film)
2016 Aus der Haut (TV film)
Captain America: Občanská válka
Die Diplomatin – Das Botschaftsattentat (TV film)
2014 Frauen verstehen (TV film)
Hon na prezidenta (TV film)
2012 Die Mongolettes - Wir wollen rocken! (TV film)
2010 Mrtví nemluví (TV film)
2009 Freunde von früher
Im nächsten Leben
Lila, Lila
2008 Bez syna neodejdu (TV film)
Die kleine Giftmischerin (studentský film)
Tatort - Der Kormorankrieg (TV film)
2007 Vaterherz (TV film)
2006 Die Sitte - In flagranti (TV film)
2005 Dow-Jane-Index (studentský film)
Místo činu: Bez dechu (TV film)
Rosa Roth - Im Namen des Vaters (TV film)
2004 Die Boxerin (studentský film)
2003 Jak opustit bývalého přítele (TV film)
Nur Anfänger heiraten (TV film)
2002 Eine erotische Geschichte
Erste Ehe (studentský film)
1999 Beach Bikini Party
1996 Buenas Tardes Amigo (studentský film)

TV seriály

2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
0900 Liebe (S10E11)
2017 Génius (TV seriál)
Kapitola sedmá (S01E07)
Kapitola třetí (S01E03)
Der Lehrer (TV seriál)
Irgendwie war's besser, als er noch nicht geredet hat... (S05E05)
2016 Ku'damm 56 (TV seriál)
It's Alright (E03)
Friesland (TV seriál)
Klootschießen (E03)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Schein oder Sein (S01E08)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Falešný záblesk (S05E12)
Kriminalista (TV seriál)
Věrnost až za hrob (S10E07)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Tapetenwechsel (S15E05)
2014 Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
Kommissarin Heller (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Alte Wunden (E57)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2008 Die 25. Stunde (TV seriál)
Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Auf dünnem Eis (E34)
2007 SOKO Wismar (TV seriál)
Nebenwirkungen (S04E16)
Das Duo (TV seriál)
Liebestod (E14)
2006 Kriminalista (TV seriál)
Fanynka vrahů (S01E03)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Trojanisches Pferd (S01E01)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2017 Die Unsichtbaren - Wir wollen leben

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky