foto

Mauricio Ovalle

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cuffs & Shield
Where Is Kyra?
2016 Courier-X
Dívka ve vlaku
2015 Creed
2014 Cymbeline
2013 Syrup
2010 13
2009 The Winning Season
2008 Stalo se

TV seriály

2016 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Starý revír (S06E13)
2015 Jessica Jones (TV seriál)
AKA Top Shelf Perverts (S01E07)
2014 Případy pro Lauru (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
The Mombasa Cartel (No. 114) (S02E06)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Martial Eagle (S02E09)
2013 Banshee (TV seriál)
2012 Jak prosté (TV seriál)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
2007 Super drbna (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Cuffs & Shield

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Cuffs & Shield

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace