foto

Mauricio Ovalle

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Braid
2017 Cuffs & Shield
Kde je Kyra?
2016 Courier-X
Dívka ve vlaku
2015 Creed
2014 Cymbeline
2013 Syrup
2010 13
2009 The Winning Season
2008 Stalo se

TV seriály

2018 Quantico (TV seriál)
Hell's Gate (S03E03)
2016 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Líbat sestru (S05E09)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Starý revír (S06E13)
2015 Jessica Jones (TV seriál)
AKA Top Shelf Perverts (S01E07)
2014 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Dysfunctional Dynasty (S01E09)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Martial Eagle (S02E09)
Černá listina (TV seriál)
The Mombasa Cartel (No. 114) (S02E06)
2013 Banshee (TV seriál)
2012 Jak prosté (TV seriál)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
2010 Super drbna (TV seriál)
Snadná práce (S04E06)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Anchor (S11E10)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Cuffs & Shield

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Cuffs & Shield

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace