Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Griselda uteče z kolumbijského Medellínu do Miami, aby tam začala znova. Do Ameriky si přiveze tři syny i menší zásobu drog a chopí se příležitosti rozjet vlastní byznys. (Netflix)

Recenze (8)

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Slušný úvod do drogové retro gangsterky. Uvidíme, jak moc to bude sdílet kvality se Zjizvenou Tváří a podobnými peckami. ()

Reklama

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Amorální žumpa. Vždyť už jen to, že opravdová Griselda byla tlustá, škaredá babka a oni ji pro seriál takhle sexualizovali (byť to v mých očích nepomohlo, protože mi ta její držka s vizáží přestárlé italské kurvy byla od začátku nesympatická), je neuvěřitelně na přesdržku, protože tím tvůrci dávají najevo, jak moc chtějí, aby tento kriminální ksindl byl pro diváka atraktivní. Takže je nám představená bývalá kurva, co se už od začátku točila kolem drog, nějak se jí nechce makat ručičkama (i kancelářská práce té piči nevoní) a hulí jak posraná fabrika? TOMUHLE mám věnovat pozornost, nebo si nedejbože nějak oblíbit? Režisér prý řekl, že jí diváci budou fandit... no tak možná pořádnou kopačku do držky oběma. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušný pilot, vyvražďovacia scénka v bare pri predaji kokaínu poteší, dodáva seriálu autenticitu: Takisto aj hneď ďalšia scéna, v ktorej sa zase predvedie Griselda. Všetko to ale zabije naivita tvorcov, ktorí si myslia, že uveríme tomu, že na konci by hlavný capo Griselde neodstrelil hlavu len preto, aby si ostatní nevyskakovali. Vergara sa snaží, ale stále v nej človek vidí tú atraktívnu a sympatickú manželku bohatého podnikateľa z Modernej rodinky. Zatiaľ tri hviezdy, uvidíme ako to pôjde ďalej. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama