foto

Peter Leeds

  • nar. 30.5.1917
    Bayonne, New Jersey, USA
  • zem. 12.11.1996 (79 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Zátah
1981 Senior Trip (TV film)
1974 The Nine Lives of Fritz the Cat
1968 With Six You Get Eggroll
1967 Osm na útěku
1966 The Oscar
1965 Cesta do Švédska
Harlow
1963 The Wheeler Dealers
1960 Fakta života
Prosím, nejezte sedmikrásky
1959 Big Operator, The
Girls Town
High School Big Shot
Pekelník - vyp.
The 30 Foot Bride of Candy Rock
The Rookie
1958 Bratři Karamazovi
1957 Bombardéry B-52
Dejte jim za mě pusu
Slander
1956 Behind the High Wall
Best Things in Life Are Free, The
Tea and Sympathy
The Great American Pastime
The Price of Fear
Tím hůř, když padnou
1955 Bobby Ware Is Missing
Hit the Deck
I'll Cry Tomorrow
Interrupted Melody
It's Always Fair Weather
Miluj mě nebo mě opusť
Six Bridges to Cross
Tight Spot
1954 Athena
Atomic Kid, The
Brigadoon
Když jsem naposledy viděl Paříž
Playgirl
The Adventures of Hajji Baba
1953 99 River Street
Never Wave at a WAC
Stalag 17
The Long, Long Trailer
1952 My Man and I
Vrať se, Sábinko
1951 Katie Did It
Ma and Pa Kettle Back on the Farm
The Frogmen
Up Front
1950 24 hodin do smrti
Dial 1119
Ma and Pa Kettle Go to Town
Saddle Tramp
South Sea Sinner
1949 The Lady Gambles
The Life of Riley
1947 Hit Parade of 1947
1946 That Brennan Girl
1943 Crash Dive
Lady Bodyguard
1942 Don Winslow of the Navy
Krásná čarodějka
Priorities on Parade
Reunion in France
The Secret Code
Treat 'Em Rough
1941 Military Training
Pacific Blackout
Public Enemies

TV seriály

1985 CBS Storybreak (TV seriál)
1984 Challenge of the GoBots (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 The Dukes (TV seriál)
1982 Silver Spoons (TV seriál)
1979 Studs Lonigan (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Betty White Show, The (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Hong Kong Phooey (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
The Brian Keith Show (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
The Debbie Reynolds Show (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
Julia (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Mr. Terrific (TV seriál)
Rango (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Family Affair (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Monroes, The (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Camp Runamuck (TV seriál)
F Troop (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
Hank (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
My Mother the Car (TV seriál)
Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
1964 Mickey (TV seriál)
Rodina Addamsova (TV seriál)
The Bing Crosby Show (TV seriál)
The Cara Williams Show (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Breaking Point (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Bill Dana Show (TV seriál)
1962 Ensign O'Toole (TV seriál)
Going My Way (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Jetsons (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Calvin and the Colonel (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
The Investigators (TV seriál)
Westinghouse Playhouse (TV seriál)
1960 Angel (TV seriál)
Checkmate (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Comedy Spot (TV seriál)
The Tab Hunter Show (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Border Patrol (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Rychlý pistolník McGraw (TV seriál) - vyp.
Startime (TV seriál)
The David Niven Show (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Code 3 (TV seriál)
Date with the Angels (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Hey, Jeannie! (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Celebrity Playhouse (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
It's Always Jan (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 December Bride (TV seriál)
It's a Great Life (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
The Telltale Clue (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
Willy (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
My Favorite Husband (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
The Life of Riley (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Dangerous Assignment (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
Our Miss Brooks (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
1951 Boston Blackie (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
I Love Lucy (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Buster Keaton Show, The (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
The Cisco Kid (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Oboler Comedy Theatre (TV seriál)

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1954 Shower of Stars (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 Four Star Revue (TV pořad)
The Colgate Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace