foto

Carin C. Tietze

  • nar. 3.10.1964 (55 let)
    Denver, Colorado, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Nesthocker (TV film)
Inga Lindström: Poslouchej své srdce (TV film)
Rosamunde Pilcher: Vůně orchidejí (TV film)
2016 Hubert und Staller - Unter Wölfen (TV film)
2015 Mara und der Feuerbringer
2013 Hubert a Staller: Čichat zespodu k fialkám (TV film)
Inga Lindström: Srdce z ledu (TV film)
2012 Loď snů: Singapur (TV film)
Rosamunde Pilcher: Falešná jeptiška (TV film)
Zpátky domů (TV film)
2011 Emilie Richards: Volba srdcem (TV film)
Für immer daheim (TV film)
Tatort - Borowski und die Frau am Fenster (TV film)
2010 Inga Lindström: Zrušená svatba (TV film)
König der Herzen
Polizeiruf 110 - Blutiges Geld (TV film)
Wieder daheim II (TV film)
2009 Karibské tajemství (TV film)
Plavba snů: Marrákeš (TV film)
Schuldig (TV film)
2008 Die Sache mit dem Glück (TV film)
Loď snů - Vietnam (TV film)
Wieder daheim (TV film)
2007 Luisa a Lotka
Sperling und die kalte Angst (TV film)
2005 Sperling und der Fall Wachutka (TV film)
Sperling und die Katze in der Falle (TV film)
Zeit der Fische (TV film)
2004 Dornröschens leiser Tod (TV film)
Moře lásky: Vytoužený Marielund (TV film)
Safari ins Glück (TV film)
Sperling und die letzte Chance (TV film)
Ztracená minulost (TV film)
2003 Hezké lži (TV film)
Místo činu: Mnichov - Na mušce (TV film)
Poslechni své srdce (TV film)
Sperling und die Angst vor dem Schmerz (TV film)
2002 Loď snů - Thajsko (TV film)
Voll korrekte Jungs (TV film)
2001 Herzstolpern (TV film)
Pobřeží snů (TV film)
Ženy, co pijí prosecco (TV film)
2000 L'Île bleue (TV film)
Tatort - Viktualienmarkt (TV film)
1999 Doppelpack - Das Duell (TV film)
Ein Mann für gewisse Sekunden (TV film)
Hlasy z temnot (TV film)
Mann steht auf, Ein (TV film)
Zum Sterben schön (TV film)
Údolí stínů
Útěk před smrtí (TV film)
1998 Helden und andere Feiglinge
Hledání Jantarové komnaty
Kleine Semmeln
1997 Herz über Kopf (TV film)
Vražedné léto (TV film)
1996 Charleys Tante (TV film)
Echte Kerle
1995 Alte Freunde küßt man nicht (TV film)
Habt euch bitte wieder lieb! (TV film)
Léto u moře (TV film)
Pod tlakem (TV film)
1994 Pumuckl und der blaue Klabauter
1993 Das Traumschiff - Südafrika (TV film)
Nukie
1992 Der Bergdoktor - Auferstehung (TV film)
1991 Allein unter Frauen
1989 Forced March
Unbedingt ein Neger
Zwei Frauen

TV seriály

2020 Rozmarné jaro (TV seriál)
Liebe hinter geschlossenen Vorhängen (E26)
2017 Soko Vídeň (TV seriál)
Grenzfall (S13E02)
2016 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Alles oder nichts (S04E12)
Alle gegen Einen (S04E11)
Falsches Spiel (S04E10)
další epizody (11)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Wenn Sterne lügen (S08E08)
2015 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Ein Wink Gottes (S03E11)
Die Anleitung (S03E10)
Spiel des Lebens (S03E09)
další epizody (11)
2013 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Die Unsichtbaren (S04E17)
V podezření (TV seriál)
Das Blut der Erde (E19)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Vater, Mutter, Kind (S11E02)
2010 Der Winzerkönig (TV seriál)
Bleiben und gehen (S03E13)
Neue Wege (S03E12)
Wohin und zurück (S03E08)
další epizody (5)
2009 Kriminalista (TV seriál)
Dobrý samaritán (S04E02)
Big Ben (TV seriál)
Dvojitý únos (S14E06)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Der Winzerkönig (TV seriál)
Der Anschlag (S02E08)
Georgs Rückkehr (S02E07)
Gute Zusammenarbeit (S02E06)
další epizody (7)
Kobra 11 (TV seriál)
Město v ohrožení (S12E01)
2007 Plavba snů (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Nasser Tod (2) (S05E12)
Nasser Tod (1) (S05E11)
Správná dvojka (TV seriál)
Unter Wölfen (E37)
2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
Wenn das nur gut geht! (S01E13)
Fatale Forderungen (S01E08)
Unerwartetes Erbe (S01E02)
další epizody (4)
Údolí Divokých růží (TV seriál)
2005 Das Duo (TV seriál)
Herzflimmern (E09)
Pašák (TV seriál)
Bezesné noci (S05E02)
2004 Tramitz & Friends (TV seriál)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Ein Toter kehrt zurück (E16)
2003 Big Ben (TV seriál)
Kandidát na ženění (S10E02)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Fast ein Gentleman (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Hon (S04E04)
1998 Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Vražda vidlemi (S03E05)
Smrt bílého koně (S03E03)
Ulice Berlína (TV seriál)
Rivalen (S02E04)
1997 Big Ben (TV seriál)
Ruka ruku myje (S02E08)
1996 Sperling (TV seriál)
1993 Bílý tesák (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1991 Auf der Suche nach Salome (TV seriál)
Dobrodruzi z Rio Verde (TV seriál)
1990 Hotel Paradies (TV seriál)
Největší z Pierotů (TV seriál)
Zlatý sen (E04)
Láska a beznaděje (E03)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2017 24h Bayern: Ein Tag Heimat - vyp.

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
2009 Stars im Interview (TV pořad)
2001 Blondes Gift (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky