foto

Paul Dubov

  • nar. 10.10.1918
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 20.9.1979 (60 let)
    Encino, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Crash!
1963 Chodba šoků
Sladká Irma
1962 The Underwater City
1961 Podsvětí USA
1960 Ma Barker's Killer Brood
The Purple Gang
1959 The Atomic Submarine
The Crimson Kimono
Tokyo After Dark
Verboten!
1957 Čínská brána
Čtyřicet pušek
The Brothers Rico
Voodoo Woman
1956 He Laughed Last
Shake, Rattle & Rock!
That Certain Feeling
The She-Creature
1955 Abbott and Costello Meet the Keystone Kops
Apache Woman
Cell 2455 Death Row
Day the World Ended
Jump Into Hell
Mad at the World
Six Bridges to Cross
1954 Atomic Kid, The
Když jsem naposledy viděl Paříž
Stříbrný kalich
The Long Wait
1953 I, the Jury
The Glass Web
1952 Deadline - U.S.A.
Kansas City Confidential
Odstřelovač
Red Skies of Montana
V pravé poledne
1951 Her First Romance
Missing Women
Sunny Side of the Street
The Family Secret
The Mob
1950 Cyrano de Bergerac
Mladík s trumpetou
Outside the Wall
Perfect Strangers
The Flying Missile
The Killer That Stalked New York
Triple Trouble
1949 Champion
Podvod
1945 Strange Holiday
1943 Don Winslow of the Coast Guard
Follow the Band
It Ain't Hay
The Adventures of Smilin' Jack
We've Never Been Licked
1942 Bombay Clipper
Boss of Big Town, The
Danger in the Pacific
Escape from Hong Kong
Girl's Town
Mug Town
Mystery of Marie Roget
North to the Klondike
Who Done It?
1941 Dostaveníčko s láskou
1938 Little Tough Guy
Secrets of a Nurse

TV seriály

1968 The Name of the Game (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
1964 The Cara Williams Show (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
The Bill Dana Show (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
1961 Miami Undercover (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Johnny Midnight (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Markham (TV seriál)
The D.A.'s Man (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Date with the Angels (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Lucy-Desi Comedy Hour (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Crusader (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
1954 Passport to Danger (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Mickey Rooney Show (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
Make Room for Daddy (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Dangerous Assignment (TV seriál)
Gang Busters (TV seriál)
I Married Joan (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
I Love Lucy (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)

TV pořady

1950 Four Star Revue (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1968 With Six You Get Eggroll

TV seriály

1979 Backstairs at the White House (TV seriál)
Shirley (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
The New People (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1966 Felony Squad (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace