Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Seržant John Berlin je zkrachovalý policista, který začal v novém městě. Brzy po jeho příjezdu se začne množit počet vražd. Během vyšetřování Berlin nabude dojmu, že již narazil na stopu masového vraha. Ten právě ohlásil osmou oběť s krycím jménem Jennifer. Berlin se při pátrání setká s krásnou mladou ženou, která je slepá a zdá se být jediným spojovacím článkem k těmto zločinům. Mohla by se tedy stát další ohlášenou obětí vraha. Čím hlouběji je Berlin do případu zatažen, tím více se pro něj stává noční můrou a podezřelý může být každý. Dokonce i on sám... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Upřímně, čekal jsem thriller se skvělým obsazením. Dostalo se mi ale opravdu nudného filmu, který kdyby neměl Umu (perfektní výkon) a Malkoviche (který zde nedostal moc prostoru, ale ten, který dostal, využil na 100 %) bych ohodnotil tou nejnižší možnou známkou. Takhle jsou to slabší dvě hvězdy. 30 %. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Už je to dávno, čo som to naposledy videl a ani som si už nepamätal kto je vrah. Prose idiot s mindrákom z detstva. Zlatí vrahovia z 8mm alebo Sedem. Tí mali úroveň a vzbudzovali strach. Toto vemeno je k smiechu a ešte trápnejší je spôsob akým ho dostanú. Ako detektívka to je strašne slabé. Pátranie je nudné, hlavný hrdina Garcia je nevýrazný a jeho starší kolega sa správa jak nevychovaný pubertiak, takže som mu jeho osud doprial s radosťou. Pasáž s Malkovichom tam bola snáď len na natiahnutie stopáže. Jedine na Umu sa pekne kukalo aj keď ona ani nemrkla. Ale ani to ozvláštnenie so slepou svedkyňou nijak extra nevyužili. A jej romantická línia s Garciom postrádala chémiu. Takže v každom ohľade je to absolútne zabudnuteľný film. Čo sa mu aj stalo. 4/10. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Staré ale dobré, kriminálka, ktorá bavila a baví. Teda aspoň mňa, iných môže dlhá stopáž trocha nudiť, pretože film má síce atmosféru, ale strhujúce tempo určite nie. Každopádne nemá v sebe hluché miesta, vyvíja sa síce pomaly a postupne, no zaujímavo. Chválim hlavne famózneho Malkovicha vo vedľajšej role. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Jako obdivovatel dnes už takřka zapomenutého Lance Henriksena jsem byl na film dost zvědavý, ale ono i bez něj by to na ty 4* zřejmě stačilo. Výborná kriminálka, psychologicky nevídaně precizní, napínavá a dějově nepředvídatelná, takže není problém ponořit se do příběhu a počkat si, kdo má tu neplechu na svědomí tentokrát. Navíc Uma vypadá i hraje velmi dobře a Garcia dlouho nebyl tak charismatický, byť na Henriksena od přírody trochu ztrácí. :-) 75% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nakoniec skôr rozpaky, pretože som od krimithrilleru z počiatkov deväťdesiatok očakával viac. Mám dojem, že detektívna zápletka je tu skôr ako pozadie k rozvíjajúcej sa romantickej línii a samotný prípad neprináša nič špeciálne a vlastne ani prekvapivé, aj keď sa o to v závere všemožne snaží. Poteší zopár scén, ako napríklad fotenie vo vani, celkovo ale Jennifer 8 nemá vlastný charakter a aj tá atmosféra filmu, kde má byť osem mŕtvol a vrah s poriadnym motívom, nie je bohvieako strhujúca, osobne ma Conrad L. Hall už potešil viac. Ale hlavným vinníkom je určite Bruce Robinson. 50% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Film měl rozpočet 20 000 000 amerických dolarů. Rok po uvedení se však autorům vrátili jen 11 300 000 amerických dolarů. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v kalifornských městech Eureka a Trinidad a v kanadském Vancouveru. (Terva)

Reklama

Reklama