foto

David de Lautour

  • nar. 28.11.1982 (34 let)
    Christchurch, Nový Zéland
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Shickles
2014 Don't Blink
The Kick (TV film)
2013 Westside (TV film)

TV seriály

2015 Westside (TV seriál)
2014 HelLA (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Cestička (S03E18)
2013 Máma (TV seriál)
Doteky osudu (TV seriál)
Jeden jako druhý (S02E10)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2008 Power Rangers Jungle Fury (TV seriál)
Tajemství Pravdy (TV seriál)
2006 Báječná parta (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
2001 Being Eve (TV seriál)
1995 Xena (TV seriál)

TV pořady

2007 Chelsea Lately (TV pořad) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace