foto

Hans Martin Stier

  • nar. 29.9.1950 (68 let)
    Bad Ems, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Keine Herrenjahre
2017 Rock My Heart
Zvědové míru
2016 Jeder stirbt für sich allein
2015 Herman the German (studentský film)
2014 Die Flut ist pünktlich (TV film)
Die Lichtenbergs - zwei Brüder, drei Frauen und jede Menge Zoff (TV film)
Dora Heldt: Herzlichen Glückwunsch, Sie haben gewonnen! (TV film)
Grandhotel Budapešť
Vražda bez důkazů (TV film)
2013 King Ping - Himmel, Tal und Treppentod
Ohne Gnade
2012 Schleuderprogramm (TV film)
2011 Alles was recht ist - Väter, Töchter, Söhne (TV film)
Eine Insel namens Udo
2010 Neue Vahr Süd (TV film)
2009 Personenschaden (studentský film)
2008 Stella a hvězda Orientu
2006 Goldene Zeiten
Tristan a Isolda
2005 Strike!
2004 Hochbetrieb
Kurz - Der Film (studentský film)
2003 Místo činu: Kolín - Neviditelní (TV film)
2002 Et kütt wie et kütt
Feuer, Eis und Dosenbier
Fickende Fische
Was nicht passt, wird passend gemacht
2001 Nepřítel před branami
2000 Bleib doch zum Frühstück (divadelní záznam)
Der Schnapper: Ein Toter kehrt zurück (TV film)
Die Helden (TV film)
Sommer mit Boiler, Der (TV film)
1999 Die Bademeister - Weiber, saufen, Leben retten (TV film)
Downhill City
Komisařka Rosa Roth - Mráz kopřivu nespálí (TV film)
Polizeiruf 110 - Schellekloppe (TV film)
Solist - Kein Weg zurück, Der (TV film)
Wer zuletzt lügt, lügt am besten (TV film)
1998 Candy
Die Unschuld der Krähen (TV film)
Zmařené sny (TV film)
1997 Alte Liebe, alte Sünde (TV film)
Doppelter Einsatz - Monster (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Akt na slunci (TV film)
1996 Der Mörder und die Hure (TV film)
Der letzte Kurier (TV film)
Happy Weekend
Hvězdná výprava (TV film)
Nadine, nackt im Bistro (TV film)
Writing on the Wall, The (TV film)
Ärzte: Sportarzt Conny Knipper - Fallobst (TV film)
1995 Bunte Hunde
Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Flirt
Polizeiruf 110 - Alte Freunde (TV film)
Polizeiruf 110 - Taxi zur Bank (TV film)
Polizeiruf 110 - Über Bande (TV film)
Riziko smrti (TV film)
Rosemarie Nitribitt - Tod einer Edelhure (TV film)
Statečný bojovník
Und die Toten lässt man ruhen (TV film)
1994 Lemgo (TV film)
Nebezpečné hry (TV film)
Správná dvojka: Smíšená dvouhra (TV film)
Tatort - Die Sache Baryschna (TV film)
1993 Nevinný
Tatort - Berlin - beste Lage (TV film)
Wir können auch anders...
1992 Der Papagei
Judith (TV film)
Záblesk
1991 Superstau
1989 Růžová zahrada
The Prisoner of St. Petersburg
1988 Vražedná modř
1987 Helsinki Napoli All Night Long
Nebe nad Berlínem
Otto - Der Neue Film

TV seriály

2016 Kriminalista (TV seriál)
Lidský stroj (S11E07)
2015 Unter Gaunern (TV seriál)
2013 Kobra 11 (TV seriál)
Prachy vládnou světu (S17E02)
2012 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Der Sheriff (E10)
2010 Jabhook (TV seriál)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
Leo - Ein fast perfekter Typ (TV seriál)
Und links, zwo, drei, vier... (E13)
Das ersetzte Kind (E12)
Die Suche nach dem Schlüsselchen (E11)
další epizody (13)
2005 Tlusťoch (TV seriál)
Malé ryby (S01E11)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Hausmeister Krause - Ordnung muss sein (TV seriál)
Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
Die Feuerengel (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Malý svědek (S03E06)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1991 Viel Rummel um den Skooter (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace