foto

Robert Jayne

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Mythica: Boj o Darkspore
Mythica: Hledání hrdinů
Mythica: Čaroděj
2012 Carlos Spills the Beans
2007 Pan Včelka
2006 Beyond the Wall of Sleep
Vic
2001 Chvění 3
Pearl Harbor
2000 Pokušení
1999 Strach přichází potichu
1998 Poslední mejdan
1994 Noc démonů 2
1993 Day My Parents Ran Away, The (TV film)
1990 Chvění
Seznamte se s Applegatovými
1989 Doktorka odjinud
Čarodějové zakletého království
1988 After School
1987 Different Affair, A (TV film)
Duch (TV film)
1986 Železný orel
1985 Bulvární plátek (TV film)
Fever Pitch
Words by Heart (TV film)
Zoo Gang, The
1984 Flight 90: Disaster on the Potomac (TV film)
Miluj souseda svého (TV film)
1983 Right of Way (TV film)
Wait Till Your Mother Gets Home! (TV film)
1982 Dar života (TV film)
1981 Crazy Times (TV film)
1980 Promise of Love, The (TV film)
1979 Walking Through the Fire (TV film)

TV seriály

2003 Tremors (TV seriál)
1999 Undressed (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Land of the Lost (TV seriál)
1990 Dvanáctý kanál (TV seriál)
1989 Nearly Departed (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál)
Osud (S02E12)
1987 Bustin' Loose (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Our House (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
Wildfire (TV seriál)
1985 CBS Storybreak (TV seriál)
Misfits of Science (TV seriál)
Small Wonder (TV seriál)
Tall Tales and Legends (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Záhadný nález (S02E02)
1984 Charles in Charge (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Manimal (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1952 The Fisher Family (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace