foto

Scott Thomson

  • nar. 29.10.1957 (63 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Greater
2012 Night of the Living Dead 3D: Re-Animation
Upírky
2002 Zloději času
2000 Křupan
1999 Dožeň, co se dá!
1998 Circles
Jack Frost
1996 Twister
1994 Moje letní story
1993 Jackova ukolébavka
Mr. Jones
1989 Den první (TV film)
1988 Bláznivý výlet
Nezávazný sex?
1987 Policejní akademie 4: Občanská patrola
1986 Policejní akademie 3
1985 Ghoulies
1984 Johnny Dangerously
Policejní akademie
1983 Frightmare: Legenda hororů
1982 Parazit
Zlaté časy na Ridgemont High

TV seriály

2009 Velká láska (TV seriál)
Pouť (S03E06)
Posel ztracených duší (TV seriál)
See No Evil (S05E02)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
Seznámení (S01E01)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Cena (S03E08)
1984 Hunter (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Jessica Novak (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
Fire Man (S01E07)

Hudební videoklipy

1988 Martini Ranch - Reach (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky