foto

Annabelle Apsion

  • nar. 17.9.1960 (58 let)
    Hammersmith, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Ironclad
2006 Lekce řízení
2004 Carrie's War (TV film)
Frances Tuesday (TV film)
Lighthouse Hill
May 33rd (TV film)
2003 Second Coming, The (TV film)
2002 Jak na věc
Tough Love (TV film)
2001 Z pekla
2000 Zapomenutý zločin (TV film)
1999 Lakes, The (TV film)
Válečná zóna
1998 Goodnight Mister Tom (TV film)
1997 Lolita
1996 Hillsborough (TV film)
1992 Falešná hra (TV film)
1991 Žije a kope (TV film)
1990 Zabiják (TV film)

TV seriály

2018 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 2 (S07E02)
Epizoda 1 (S07E01)
2017 The Halcyon (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2014 Vesnice (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2013 Vesnice (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (5)
Doktor Martin (TV seriál)
Odlet (S06E08)
Matčina péče (S06E07)
Škodlivé vlivy (S06E06)
další epizody (6)
2012 Mateřské pouto (TV seriál)
2011 The Body Farm (TV seriál)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2007 Shameless (TV seriál)
Revelations (S04E08)
Terrorist Target (S04E07)
Dangerous Situation (S04E06)
další epizody (8)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Život v buši (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Liamday (S03E01)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Andělský chór (S09E07)
2004 Outlaws (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Dead (S01E07)
Monica Comes Home (S01E06)
2003 MI5 (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
2002 Helen West (TV seriál)
2001 Micawber (TV seriál)
My Uncle Silas (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Jedenáctka mrtvého muže (S02E03)
1998 Big Women (TV seriál)
1995 My Good Friend (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

1995 Killing Me Softly (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace