foto

Joseph Mazzello

  • nar. 21.9.1983 (35 let)
    Rhinebeck, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Před kamerou se poprvé objevil v sedmi letech. První velkou roli ztvárnil v deseti letech, kdy byl obsazen do Spielbergova megahitu Jurský park. Zahrál si také v pokračování Jurský Park 2: Ztracený svět. Po boku Meryl Streepové se objevil ve vodáckém thrilleru Divoká řeka. Účinkoval v řadě televizních seriálů, například v titulech Kriminálka Las Vegas, či Beze stopy. S režisérem Davidem Fincherem natáčí jeho nový film The Social Networ

Zdroj: HBO

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bohemian Rhapsody
2016 Undrafted
2013 Dear Sidewalk
G.I. Joe 2: Odveta
2012 Kóma (TV film)
2011 Georgetown (TV film)
2010 The Social Network
2007 Matters of Life and Death
2006 The Sensation of Sight
2004 The Hollow
Život s Helenou
2001 Parádní jízda
1998 Simon Birch
1997 Hvězdné dítě
Ztracený svět: Jurský park
1995 Lék
Tři přání
Velká Samota (TV film)
1994 Divoká řeka
1993 Jurský park
Krajina stínů
1992 Desperate Choices: To Save My Child (TV film)
Dívky z Jersey
Radio Flyer
1990 Podezření
Unspeakable Acts (TV film)

TV seriály

2016 Jak prosté (TV seriál)
Studie v Charlottě (S04E13)
2014 Lovci zločinců (TV seriál)
Rozdělené síly (S03E22)
Paměťová stopa (S03E16)
2013 Strážce pořádku (TV seriál)
Truth and Consequences (S04E03)
Where's Waldo? (S04E02)
Hole in the Wall (S04E01)
2010 The Pacific (TV seriál)
Home (E10)
Okinawa (E09)
Iwo Jima (E08)
další epizody (10)
2007 5 Second Movies (TV seriál) - a.z.
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vrahem i obětí (S03E14)
1998 Stories from My Childhood (TV seriál)

Dokumentární

2010 Making of 'The Pacific', The (TV film)
2005 Greatest Ever Screen Chases (TV film)
2001 Beyond Jurassic Park

TV pořady

2019 The 25th Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
2018 2018 American Music Awards (TV pořad)
2017 The IMDb Show (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Undrafted

Producentská filmografie

Filmy

2016 Undrafted

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace