foto

Nelly Řehořová

  • nar. 10.6.2001 (19 let)
    Opočno, Česko

Biografie

Nelly Řehořová se herectví věnuje od dětských let. Poprvé před kamerou stála ve 12 letech, ale větší příležitost získala v 15 letech v komedii Strašidla a Špunti na vodě. Účinkuje v divadle Broadway a Hudebním divadle Karlín, ale pracuje i na sólové dráze zpěvačky. V roce 2014 získala „Cenu internetu“ v pěvecké soutěži „Česko zpívá“. Má za sebou již nespočet vystoupení a v letech 2019–2020 odjela tour se svou kapelou jako předskokanka Michala Hrůzy a Ewy Farne, později byla hostem kapely Botox.

Miloš "DJmilda" Horák

Herecká filmografie

Filmy

2021 Andílci za školou
2017 Čertoviny
Špunti na vodě
2016 Pohádky pro Emu
Strašidla
2015 Babovřesky 3
2014 Babovřesky 2

TV seriály

2018 Pouť (TV seriál)
Trest (S01E10)
Marináda (S01E09)
Pavlínka (S01E03)
další epizody (4)
2017 Taxikář (TV seriál)
Holka (E05)

Hudební videoklipy

2021 Nelly: Vlci (hudební videoklip)
2020 Nelly: Duch (hudební videoklip)
Nelly: Naopak (hudební videoklip)
2019 BOTOX: Teď už to víš ft. Nelly (hudební videoklip)
Nelly: Plout (hudební videoklip)
Nelly: Pod jmelím (hudební videoklip)
2018 Nelly: Nad hladinou (hudební videoklip)
Nelly: Život je v okamžiku (hudební videoklip)
2017 Michal Hrůza: Sázava ft. Nelly Řehořová (hudební videoklip)
Nelly Řehořová: Žít jen svou láskou (hudební videoklip)
Nelly: Nevěřím (hudební videoklip)
2016 Nelly Řehořová: Láska patří ke strašidlům (hudební videoklip)
Nelly Řehořová: Tydyjou (hudební videoklip)
Nelly Řehořová: Země zázraků (hudební videoklip)
2015 Nelly Řehořová: Jen jedenkrát (hudební videoklip)
Nelly Řehořová: Spiknutá víla (hudební videoklip)
2014 Nelly Řehořová: Za oknem sněží (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2017 VIP U (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Hudební videoklipy

2017 Nelly Řehořová: Žít jen svou láskou (hudební videoklip)
2015 Nelly Řehořová: Spiknutá víla (hudební videoklip)