foto

Charlene McKenna

  • nar. 26.3.1984 (36 let)
    Glaslough, County Monaghan, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Boogaloo a Graham
2012 Skok
The Nightclub Days
2010 Inn Mates (TV film)
2009 Boy Called Dad, A
2008 Dorothy Mills
2007 Kitchen (TV film)
Starožitníkův krám (TV film)
2006 Hříšné město
Malá oprava motoru
Na hřbetě keltského tygra
2005 Snídaně na Plutu

TV seriály

2019 Vídeňská krev (TV seriál)
Ztracené dítě (E03)
Královna noci (E02)
Poslední seance (E01)
Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Černé kočky (S05E02)
2018 Smrt a slavíci (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2017 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
What Lies Beneath (S02E05)
2016 Ripper Street (TV seriál)
Closed Casket (S05E01)
Edmund Reid Did This (S04E06)
No Wolves In Whitechapel (S04E05)
další epizody (7)
2015 A.D. The Bible Continues (TV seriál)
2014 Ripper Street (TV seriál)
The Peace of Edmund Reid (S03E08)
Live Free, Live True (S03E07)
Heavy Boots (S03E05)
další epizody (6)
2013 Ripper Street (TV seriál)
Our Betrayal: Part 2 (S02E08)
Our Betrayal: Part 1 (S02E07)
A Stronger Loving World (S02E06)
další epizody (4)
Raw (TV seriál)
Episode 6 (S05E06)
Episode 5 (S05E05)
Episode 4 (S05E04)
další epizody (6)
Skins (TV seriál)
Pure: Part 2 (S07E04)
Pure: Part 1 (S07E03)
2012 Ripper Street (TV seriál)
What Use Our Work? (S01E08)
A Man of My Company (S01E07)
The Weight of One Man's Heart (S01E05)
další epizody (6)
Raw (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
Episode 4 (S04E04)
další epizody (6)
2011 Sirens (TV seriál)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
Merlin (TV seriál)
Lamia (S04E08)
Raw (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2010 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Masquerade (S03E06)
Cena za lidskost (TV seriál)
The Looking Glass (S02E05)
Raw (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2008 Raw (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
The Fixer (TV seriál)
Whistleblower (TV seriál)
2007 Prosperity (TV seriál)
Single-Handed (TV seriál)
2005 Pure Mule (TV seriál)
2004 Stew (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)