foto

Georges Claisse

  • nar. 11.1.1941 (78 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Begierde - Mord im Zeichen des Zen (TV film)
2013 L'Extravagant voyage du jeune et prodigieux T.S. Spivet - vyp.
Přežijí jen milenci - vyp.
2012 La Cerise sur le gâteau
2011 Le temps du silence (TV film)
2009 Romy (TV film)
2007 La Lance de la destinée (TV film)
2006 Monsieur Léon (TV film)
Právo na smrt (TV film)
2005 Doktor v Provence (TV film)
Joseph (TV film)
2004 Princezna z Malabaru
2003 Nach so vielen Jahren (TV film)
2002 SOS Barracuda: Srdečné pozdravy z Palmy (TV film)
2001 Žofie - malá sestra Sissi (TV film)
2000 T.E.A.M. Berlin - Der Kreuzzug (TV film)
T.E.A.M. Berlin - Der Verrat (TV film)
1999 T.E.A.M. Berlin - Tödlicher Wind (TV film)
1998 Il suffirait d'un pont
T.E.A.M. Berlin - Unternehmen Feuertaufe (TV film)
1997 Der Kapitän - Zwischen den Fronten (TV film)
1996 Straßen von Berlin - Die letzte Fahrt der Ashanti-Star, Die (TV film)
1995 Fast
Maîtresses de mon mari, Les (TV film)
Porté disparu (TV film)
1994 Kabloonak
1993 Šroub
1992 Voix, La
1991 À la vie, à l'amour (TV film)
1990 Tempo di uccidere
Tracce di vita amorosa
1989 Corps perdus
Front dans les nuages, Le (TV film)
Jeniec Europy
Roma-Paris-Barcelona
1988 A temnota zahalila zem
1987 Brute, La
1986 Music Hall (TV film)
Na hladině moře
Rendez-vous manqués (TV film)
1985 Entre chats et loups (TV film)
Gespinst, Das (TV film)
Mauvais oeil, Le
Muž, který zradil (TV film)
1984 Femmes de personne
Gardien, Le (TV film)
Krev těch druhých
Vládci světla
1983 Garçon !
Hlad
1982 Pět dní jednoho léta
1981 König und sein Narr, Der (TV film)
L'enfant et la rivière (TV film)
1980 La falaise aux corneilles (TV film)
1979 Karel a Lucie
Les Givrés
Z pekla k vítězství
1978 Das Ende einer Karriere (TV film)
1977 Oh Archibald (TV film)
Samedis de l'histoire: Henri IV, Les (TV film)
1976 Homme de sable, L' (TV film)
1975 Smrt horského vůdce (TV film)
Soldat Duroc, ça va être ta fête
Velké prostředky
1974 P... respectueuse, La (TV film)
1973 Coeur à cuir (TV film)
Ein für allemal
Wenn alle anderen fehlen (TV film)
1971 Le dessous des cartes d'une partie de whist (TV film)
Raphaël ou le débauché
1970 Nous n'irons plus au bois
Un seul jour de la vie (TV film)
Élise ou la vraie vie
1969 L'ours et la poupée
La librairie du soleil (TV film)
1968 Boniface, La (TV film)
1967 Noc generálů
1966 Hoří v Paříži?
Les affaires sont les affaires (TV film)
Une femme en blanc se révolte
1962 Bureau des mariages, Le
1940 Pour le maillot jaune

TV seriály

2013 Vůně zločinu (TV seriál)
Padělek (S01E04)
2007 Oubliées, Les (TV seriál)
2005 Kanzleramt (TV seriál)
2002 Malone (TV seriál)
2001 Fabien Cosma (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1999 25° South (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
Maître Da Costa (TV seriál)
S.O.S. Barracuda (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Cely smrti (S06E03)
1996 Refuge, Le (TV seriál)
1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1989 Ve stínu hákového kříže (TV seriál)
1981 Histoires extraordinaires (TV seriál)
Marion (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Les samedis de l'histoire (TV seriál)
1976 Der Winter, der ein Sommer war (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
Die unfreiwilligen Reisen des Moritz August Benjowski (TV seriál)
Erreurs judiciaires (TV seriál)
1974 À dossiers ouverts (TV seriál)
1973 Ein Fall für Männdli (TV seriál)
La ligne de démarcation (TV seriál)
Merkwürdige Lebensgeschichte des Friedrich Freiherrn von der Trenck (TV seriál)
Témoignages (TV seriál)
1972 Die rote Kapelle (TV seriál)
Fils du ciel, Le (TV seriál)
1971 Miroir 2000, Le (TV seriál)
Schulmeister, espion de l'empereur (TV seriál)
1969 Fortune (TV seriál)
Une femme à aimer (TV seriál)
1968 Provinces (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
1966 Compagnons de Jehu, Les (TV seriál)
Rouletabille (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace