foto

Milt Kogan

  • nar. 10.4.1936 (83 let)
    Camden, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Maydeleh and the Prisoner
2011 Accidentally in Love (TV film)
Děti moje
2010 Syčák Hesher
2009 Dandelion Dharma
2003 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu (TV film)
2002 Jennifer Is Dead
Random Shooting in L.A.
1993 V ulicích Los Angeles (TV film)
1992 Poslední koš : Příběh Hanka Gatherse (TV film)
1991 Lies Before Kisses (TV film)
1990 Sluneční hrozba
1989 What's Alan Watching? (TV film)
1988 Terrorist on Trial: The United States vs. Salim Ajami (TV film)
1986 Šek je na poště
1985 Brewsterovy milióny
1984 My Therapist
Pánská jízda
The Return of Marcus Welby, M.D. (TV film)
Žena v červeném
1983 M.A.D.D.: Mothers Against Drunk Drivers (TV film)
Wavelength
1982 Angel of H.E.A.T.
E.T. - Mimozemšťan
1979 Lady in Red, The
1978 The Fifth Floor
The Millionaire (TV film)
1977 Big Time
Bunco (TV film)
Hrdinové pro každý den
Storyteller, The (TV film)
1976 Dr. Black, Mr. Hyde
Únos naruby
1975 Darktown Strutters
Fear on Trial (TV film)
One of Our Own (TV film)
The Swinging Barmaids
Vstupte
Šťastná dáma
1974 I Love You... Good-bye
Law, The (TV film)

TV seriály

2018 Grace and Frankie (TV seriál)
The Pop-Ups (S04E05)
2012 Profesionální lháři (TV seriál)
Mayská apokalypsa (S01E12)
Business (S01E11)
2006 The Game (TV seriál)
1995 Night Stand (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
The New Lassie (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Velké podvody (S08E04)
Columbo jde pod gilotinu (S08E01)
1987 My Two Dads (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
The Beast from the Belly of a Boeing (S01E12)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1979 Dear Detective (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
Loose Change (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Předveď dokonalou vraždu (S07E03)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Rafferty (TV seriál)
The Amazing Spider-Man (TV seriál)
1976 City of Angels (TV seriál)
Delvecchio (TV seriál)
Kingston: Confidential (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Rich Man, Poor Man (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Shazam! (TV seriál)
Sons and Daughters (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace