foto

Carol Lawrence

  • nar. 5.9.1932 (86 let)
    Melrose Park, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 To bývala doba mistrů (TV film)
1994 Špatná pověst (TV film)
1993 Ach, ta láska
1981 Girl, the Gold Watch & Dynamite, The (TV film)
Jacqueline Susann's Valley of the Dolls (TV film)
1978 Cizinec v domě (TV film)
Three on a Date (TV film)
1968 Kiss Me Kate (TV film)
1964 I'd Rather Be Rich
1962 Pohled z mostu
1960 Rashomon (TV film)
1954 New Faces of 1952

TV seriály

2000 Sex ve městě (TV seriál)
Jsme děvky? (S03E06)
1995 Murder One (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Údolí princezen (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1992 Tequila a Bonetti (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)
1989 Saved by the Bell (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Všechno lítá, co peří má (S01E03)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1980 Mr. and Mrs. Dracula (TV seriál)
1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
1978 Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
Kaz (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Sha Na Na (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
1971 Sarge (TV seriál)
1970 Paris 7000 (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Breaking Point (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1955 Mighty Mouse Playhouse, The (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)

Dokumentární

2016 West Side Stories: The Making of a Classic (TV film)
2003 Broadway: The Golden Age, by the Legends Who Were There

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1978 The Jim Nabors Show (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
1973 Bobby Darin Show, The (TV pořad)
NBC Follies (TV pořad)
1972 The Julie Andrews Hour (TV pořad)
1971 Pearl Bailey Show, The (TV pořad)
The Sonny and Cher Comedy Hour (TV pořad)
1970 Kraft Music Hall Presents: The Des O'Connor Show (TV pořad)
1967 Dateline: Hollywood (TV pořad)
The Joey Bishop Show (TV pořad)
The Kraft Music Hall (TV pořad)
1966 Dream Girl of '67 (TV pořad)
The John Gary Show (TV pořad)
1965 P.D.Q. (TV pořad)
The Dean Martin Show (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1963 You Don't Say (TV pořad)
1962 The Match Game (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1960 Candid Camera (TV pořad)
1959 The Bell Telephone Hour (TV pořad)
1958 The Garry Moore Show (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1955 Dave King Show, The (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)
Today (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 What's My Line? (TV pořad)
1948 The Perry Como Show (TV pořad)
Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace