foto

Oliver Cotton

  • nar. 20.6.1944 (73 let)
    Londýn, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pylon
2015 North v South
2012 Gangs of Tooting Broadway
Temný rytíř povstal
2009 Legenda o Janě
Margaret (TV film)
2007 Commander: The Fraudster, The (TV film)
2005 Říkejte mi Kubrick
2004 Raindogs
Steamboy
2003 Bone Hunter, The
Rytíři ze Šanghaje
2002 Innocents (TV film)
Tanečník seshora
2001 Baby Blue
1999 Beowulf
1997 Yapian zhanzheng
1996 Nevinný spánek
1995 Bible - Starý zákon: Josef (TV film)
Sharpova bitva (TV film)
1993 Syn Růžového Pantera
1992 Kryštof Kolumbus
1987 Hiding Out
Sicilián
1985 Eleni
1982 Ohnivá liška
Oliver Twist (TV film)
1980 Day Christ Died, The (TV film)
1976 Madness, The (TV film)
1975 Caesar and Claretta (TV film)
1968 Three Princess, The (TV film)
1967 Here We Go Round the Mulberry Bush

TV seriály

2018 Krypton (TV seriál)
The Word of Rao (E04)
The Rankless Initiative (E03)
House of El (E02)
2014 Penny Dreadful (TV seriál)
Na prahu pekla (S01E07)
The Assets (TV seriál)
Tři mušketýři (TV seriál)
Přátelé a nepřátelé (S01E01)
2012 Ripper Street (TV seriál)
A Man of My Company (S01E07)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2005 Sensitive Skin (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Rapsodie z Midsomeru (S08E08)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Wokenwell (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1994 All Quiet on the Preston Front (TV seriál)
Space Precinct (TV seriál)
1993 Westbeach (TV seriál)
1992 Camomile Lawn, The (TV seriál)
Rides (TV seriál)
1990 Zorro (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
The Play on One (TV seriál)
1987 The Bretts (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
David Copperfield (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Silverův návrat na ostrov pokladů (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
1984 Robin Hood (TV seriál)
1983 Jemima Shorová pátrá (TV seriál)
Storyboard (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Borgiové (TV seriál)
1975 Space: 1999 (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
1973 Second City Firsts (TV seriál)
1971 Alexander the Greatest (TV seriál)
1970 Adventures of Don Quick, The (TV seriál)
1968 Strange Report (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace