foto

Dean Wray

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Confirmation
2015 Pod vysokým napětím
2014 Down Here
Poker Night
Two 4 One
2013 Dangerous Intuition (TV film)
Evil Feed
Hell in a Handbag
Rohy
2012 Ohnivý armagedon (TV film)
2009 Děsivé prozření (TV film)
The Gambler, the Girl and the Gunslinger (TV film)
Vzájemná objetí
2006 John Tucker musí zemřít
Vražedná sezona: Tajemství Hidden Lake (TV film)
2005 Seeking Fear
The Crossroads of Fate
Vražda na Presidiu (TV film)
2002 Insomnie
První výstřel (TV film)
2001 Náhle obnažená
2000 Falešná hra
Man Who Used to Be Me, The (TV film)
Suspicious River
Ten, který přežil (TV film)
They Nest (TV film)
1998 Bludný kruh (TV film)
Nedívej se dolů (TV film)
Zlatá horečka (TV film)
1997 Convictions (TV film)
Dead Man's Gun (TV film)
Vyděrači
1996 Halfback of Notre Dame, The (TV film)
Spravedlnost: Příběh Diany Kilmurové (TV film)
Underworld
1995 Beauty's Revenge (TV film)
Válka mezi námi
Vězeňský kovboj (TV film)
1994 Lyžařská škola 2

TV seriály

2012 Arctic Air (TV seriál)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
Na Divokém západě (S06E18)
2009 Ostrov smrti (TV seriál)
Smrtelné chropění (E08)
Vražda v kotelně (E07)
Vražda v kostele (E06)
další epizody (4)
2008 Hlídka (TV seriál)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
Strašák (S01E11)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Bezohledný hrdina (S03E13)
2004 Traffic (TV seriál)
2003 Smallville (TV seriál)
Obrazy z minulosti (S03E06)
2002 My Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
Údržba (E05)
2001 Krajní meze (TV seriál)
Mona Lisa (S07E06)
2000 Andromeda (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
1999 Krajní meze (TV seriál)
Malí přátelé (S05E03)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Panenka (S05E10)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1995 Akta X (TV seriál)
Hladomorna (S03E08)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Down Here

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky