foto

Dean Wray

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hell in a Handbag
2016 The Confirmation
2015 Life on the Line
2014 Down Here
Poker Night
Two 4 One
2013 Dangerous Intuition (TV film)
Evil Feed
Rohy
2012 Ohnivý armagedon (TV film)
2009 Děsivé prozření (TV film)
The Gambler, the Girl and the Gunslinger (TV film)
Vzájemná objetí
2006 John Tucker musí zemřít
Vražedná sezona: Tajemství Hidden Lake (TV film)
2005 Seeking Fear
The Crossroads of Fate
Vražda na Presidiu (TV film)
2002 Insomnie
První výstřel (TV film)
2001 Náhle obnažená
2000 Falešná hra
Man Who Used to Be Me, The (TV film)
Suspicious River
Ten, který přežil (TV film)
They Nest (TV film)
1998 Circle of Deceit (TV film)
Nedívej se dolů (TV film)
Zlatá horečka (TV film)
1997 Convictions (TV film)
Dead Man's Gun (TV film)
Vyděrači
1996 Halfback of Notre Dame, The (TV film)
Spravedlnost: Příběh Diany Kilmurové (TV film)
Underworld
1995 Beauty's Revenge (TV film)
Válka mezi námi
Vězeňský kovboj (TV film)
1994 Lyžařská škola 2

TV seriály

2012 Arctic Air (TV seriál)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
Frontierland (S06E18)
2009 Ostrov smrti (TV seriál)
2008 Hlídka (TV seriál)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
Scarecrow (S01E11)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Bezohledný hrdina (S03E13)
2004 Traffic (TV seriál)
2002 My Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Panenka (S05E10)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Viper (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Hladomorna (S03E08)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Down Here

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace