Reklama

Reklama

Poker Night

  • USA Poker Night
Trailer

Obsahy(1)

Stan Jeter (Beau Mirchoff) sa stal novým detektívom v mestečku Warsaw v Indiane. Práve sa mu skončila poučná pokerová noc, v spoločnosti svojho veliteľa Calabresa (Ron Perlman) a ďalších špičkových kriminalistov pôsobiacich v tomto mestečku. Stačilo však malé zaváhanie a on sa stáva bezmocnou hračkou v rukách psychopata v maske, zatvorený v akejsi pivnici. Aby si zachránil život, musí si spomenúť na všetko, čo sa počas onej noci od svojich oveľa skúsenejších kolegoch naučil, zopakovať všetky ich finty, ktoré by mu mohli pomôcť, a zároveň sa vyhnúť chybám, ktoré takmer zahubili jeho mentorov. Ak bude chytrejší ako jeho väzniteľ, má šancu vyslobodiť nielen seba, ale aj ešte niekoho, na kom mu nemenej záleží... (beso74)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (75)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Greg Francis by toho měl točit víc, pač je šikovnej. Ale radši bych se obešel bez zdejší nepřehledné akce. Od filmu jsem si sliboval inteligentní, psychologickou a zábavnou hru se psychopatem. A jediný co mě skutečně bavilo, tak flashbacky s tim psychoušem a jeho místy vtipné monology. Audiovizuálně je to parádní, herecké osazenstvo slibovalo hodně. Ke konci mi to přišlo celé už absurdní a překombinované. A ani mě nebavila žádná historka těch policajtů, ještě když se tam všichni chovaj jak dementi a né jako někdo, kdo má nespočet zkušeností. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu jiné přízvisko než geniální nesedne lépe. Poker Night disponuje skvěle vypointovaným příběhem, parádním zápornou postavou a dech beroucími momenty které dodávají filmu hororový nádech. Když ve filmu vyprávějí detektivové své příběhy z vyšetřování, nějak moc nechápete, jakou to má souvislost s hlavním nosníkem příběhu. Nicméně na konci filmu se všechno krásně spojí dohromady v komplexní a skvěle napsané finále, které mi naprosto vyrazilo dech. Poker Night je filmem od kterého jsem nic nečekal a ve finále mě zcela překvapilo a uchvátilo. Doufám jen, že se někdy v budoucnu dočkáme druhého dílu kde "padouch s maskou a v obleku" dostane více prostoru. ()

Reklama

FaceMan 

všechny recenze uživatele

Skvelý thriller, kt. Vás drží v napätí až do konca. Môžte očakávať pár skvelých zvratov, kt. nečakáte. Zhrniem to však do pár viet. Je to jak najkrajšie dievča, kt. stretnete v piatok večer. Začne Vás namotávať a darí sa jej to. Behom hodiny ste s nej už dosť mimo a hltáte ju pohľadom. No a ako to nakoniec býva tak s vami potom pekne vy*ebe. Toto som ja zažíval pri sledovaní tohoto filmu. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Docela obstojný dvojník Joshe Hutchersona v roli policejního greenhorna vypráví svůj kidnapping-torture příběh, který je ale bohužel ze začátku podáván dost nepřehledným způsobem, jež výrazně kazí celkový dojem z Pokrové noci. Ona je totiž tato prvotina Grega Francise dobře vymyšlená, obsahuje spoustu různorodých nápadů, které samy o sobě dokáží fajnově pobavit, takže, i když závěr filmu celkový dojem z filmu napravuje, což zvedá mé hodnocení na 70%, musím přiznat pachuť nikoliv zklamání, ale promrhání plnopalbovýho potenciálu. Možná by to napravila druhá projekce, ale k tomu se asi nedokopu. Pan Francis bude stát za pozornost, protože se asi dozvíme víc, než jen"Kolik vteřinových lepidel je potřeba l přilepení chlapa ke zdi..." ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Byť první půlka mi byla poměrně nesympatická a lehce jsem se ztrácel, v té druhé mě film slušně přikoval k židli a bavil jsem se slušně až do konce. Perfektní maska( Sorry Collector), slušné dialogy, fajn historky, po dlouhé době neotravné flashbacky, násilí, temnota, poker a dokonce i lehce zvrácené. 70% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama