foto

Rick Johnson

  • nar. 21.1.1961 (59 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Rustin
1999 Vítězové a poražení
1998 Zack and Reba
1997 Dark Planet
Tajný agent Jack T.
1996 Boss
Ed
Jerry Maguire
Perfect Mate
1995 Point of Betrayal
1994 Foreign Student
1992 Důvod k zabití
1991 Let černého anděla (TV film)
Noc bojovníka

TV seriály

2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Smut (S10E10)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Harm (S09E05)
2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Spolužáci (S07E17)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Design (S07E02)
Právo a pořádek (TV seriál)
Age of Innocence (S16E04)
The Sixth Man (S15E16)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Domov (S05E16)
Právo a pořádek (TV seriál)
Vendetta (S14E21)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Ohavnost (S05E08)
Futility (S04E22)
Desperate (S04E18)
Právo a pořádek (TV seriál)
Ill-Conceived (S14E10)
Kid Pro Quo (S13E20)
B*tch (S13E15)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Waste (S04E08)
Ticho (S03E23)
Právo a pořádek (TV seriál)
Foul Play (S12E21)
1997 Odpadlík (TV seriál)
Zrozen pod nešťastnou hvězdou (S05E20)
1996 Malibu Shores (TV seriál)
1995 Babylon 5 (TV seriál)
Convictions (S03E02)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2001 Rustin

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky