Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent Úřadu pro životní prostředí Jack Taggart přilétá do malého městečka v Apalačských horách, aby vyšetřil podezření na zamoření toxickými odpady, které tu ilegálně v šachtách opuštěných dolů skladuje bezohledný boháč Orin Hanner. Maskován jako tesař, který za peníze kostela provádí menší opravy u chudých lidí, začne Jack nenápadný průzkum. Opatrně se vyptává a tajně odebírá vzorky vody. Seznámí se nejen s Hannerovými muži, kteří se ho pod vedením Orina mladšího marně pokoušejí zlikvidovat, ale také s místní vyvrhelkou, sympatickou včelařkou Sarah Kelloggovou. Jejich sbližování překazí její nepříjemný, psychopatický bratr Earl, jenž je příčinou všech životních těžkostí, kterými Sarah musela projít. Když vyjde najevo jeho skutečná totožnost, pustí se Jack do pátrání s pomocí několika starousedlíků, ochotných pomoci mu v boji proti všemocnému Hannerovi. (TV Nova)

(více)

Recenze (231)

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Občas se mi ten film plete s Aljaškou v plamenech, jenže tam hrál hlavního záporáká Michael Cain a vlastnil ropný vrt, kdyžto tady je Kris Kristofferson a má nějakej důl s toxickým odpadem... jinak je to úplně stejná chujovina... Zajímavé na těchto filmech je s jakou vervou sdurazňuje Seagal ekologické poselství (až z toho kosti praští) a přitom na konci každého filmů způsobí ekologickou katastrofu gigantických rozměrů.. Na druhou stranu je pravda, že Steven je tu od toho aby lámal ruce a nohy a ne kvůly svým intelektuálním schopnostem... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Nick Glennie-Smith: 1. Back Up Against the Wall - Travis Tritt ,2. Give Me Back My Heart - Marty Stuart ,3. Woman to Woman - The Lynns ,4. Don't Start a Fire (If You Can't Put It Out) - Kostas ,5. Fire Down Below - Mark Collie/Jeff Wood/Aaron Tippin ,6. Desert Breeze - Randy Scruggs/Steven Seagal ,7. Paradise - Randy Travis ,8. Pass it on Down - Alabama ,9. Long Way Around - Richie Sambora ,10. I'd Walk Through Fire - Russ Taff ,11. Dark Angel - Taj Mahal/Steven Seagal ,12. Fire in the Hole - Marty Grebb , ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Objektívne je to blbosť, ale mne sa zapadákovské mestečká vždy páčili a v spojení s neohrozeným bojovníkom za spravodlivosť to je pre mňa takmer vždy porerateľné. Film mal sympatické obsadenie a neutrpel na kvalite kvôli samotnému Stevenovi, ale slabému scenáru, nakoľko Steven tu bol ešte stále v super forme. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Film z kategorie "špatné filmy, které mám rád". Už v době uvedení mi přišlo, že dostal Tajný agent Jack T. zbytečně naloženo a postupem let jsem se v tom jen utvrdil. Výborné obsazení (na seagalovku až neobvykle silné), město vykreslené více než slušně, akce dostatek a Steven je pořád ve formě, kdy mu člověk věří, že si bez zadýchání povodí šest chlapů na jeden zátah. Není to bezchybná věc, ale jako žánrová jednohubka naprosto dostačující záležitost. Škoda, že se nikdy nedočkáme původní verze, která měla podstatně delší expozici a větší nálož akce. I tenhle "kastrát" mně osobně ke spokojenosti stačí. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

...Agenti dementi... Tak si jen tak dumám, komu jsou určeny tyhle Seagalovštiny. Jestli těm svalnatým blbečkům, co se rádi perou, nebo zamindrákovaným zoufalcům, co dostávají dnes a denně na >přesdršku< ... V tomto případku ještě tak za jednu vymlácenou prdzdičku hvězdičku... A proč že v téhle srajdě vzal roli Kris Kristofferson? Tak to je téma na pátrání pro nějakého tajného kulturního agenta... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (13)

  • Pôvodne mal režírovať Uli Edel, ale projekt opustil začiatkom júla 1996. (m.a.t.o.)
  • Jeb Stuart napísal scenár na základe vlastnej skúsenosti. Počas štúdia na vysokej škole pracoval ako tesár v meste Appalachia, kde v tej dobe došlo k nedovolenému znečisteniu prírody a celú záležitosť vyšetrovala EPA. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama