foto

Nira Park

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

BAFTA

  • 2005 -Soumrak mrtvých (Cena za vynikající výkon britského režiséra, scénáristy či producenta v prvním celovečerním filmu)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Baby Driver
2016 Grimsby
2015 Vzmuž se
2014 Zuřivá salsa
2013 In Fear
U Konce světa
2012 Dovolenkáři
2011 Paul
Útok na věžák
2010 Scott Pilgrim proti zbytku světa
2007 Jednotka příliš rychlého nasazení
2006 Ztraceni v divočině
2004 Fun Dead
Funky Pete
Soumrak mrtvých
The Man Who Would Be Shaun
2002 Captain V (TV film)
1998 You Are Here (TV film)

TV seriály

2011 Hlavně nezávazně (TV seriál)
Páteční večeře (TV seriál)
2010 Him & Her (TV seriál)
2009 Free Agents (TV seriál)
2001 Spaced (TV seriál)
Leaves (S02E07)
Dissolution (S02E06)
Gone (S02E05)
další epizody (7)
2000 Black Books (TV seriál)
Citizen Kaye (TV seriál)
1999 Spaced (TV seriál)
Ends (S01E07)
Epiphanies (S01E06)
Chaos (S01E05)
další epizody (7)

Dokumentární

2000 Collectors
1996 Rock Wives (TV film)

Hudební videoklipy

2000 The Best of Blur (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace