foto

Bob Costas

  • nar. 22.3.1952 (65 let)
    Queens, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Auta 3
2006 Auta
2001 Swinger, The
Tak nevyhrožuj
2000 2000 MLB All-Star Game (TV film)
1998 Express: Aisle to Glory
Pivní bratři
1998 MLB All-Star Game (TV film)
1995 Televizní leč
1994 Noviny
Skaut
1993 Cheers: Last Call! (TV film)

TV seriály

2013 Griffinovi (TV seriál)
Turban Cowboy (S11E15)
2010 Simpsonovi (TV seriál)
Curlingová romance (S21E12)
2006 Griffinovi (TV seriál)
Prokletí indiánského náčelníka (S04E26)
Peterova sportovní kariéra (S04E20)
2001 On the Record with Bob Costas (TV seriál)
1966 Game of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2013 Schooled: The Price of College Sports
365 Days: A Year in Happy Valley
2011 Catching Hell
2005 Mantle (TV film)
2003 100 Years of the World Series
2000 Looking for Oscar
Major League Baseball: All Century Team
Michael Jordan to the Max
When It Was a Game 3 (TV film)
1998 Race for the Record
TV Guide's 40th Anniversary (TV film)
1997 1997 World Series
1994 Baseball (TV seriál)
1992 Blood, Sweat and Glory: A History of Sports
Diamonds on the Silver Screen (TV film)
1987 New York Yankees (The Movie)

TV pořady

2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2003 100 Years of Hope and Humor (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
XIX Winter Olympics Opening Ceremony (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)
1988 Later with Bob Costas (TV pořad)
1977 Inside the NFL (TV pořad)
1960 The NFL on NBC (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace