foto

Andrew Seklir

  • nar. 25.10.1969 (48 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

TV seriály

2018 Westworld (TV seriál)
The Passenger (S02E10)
Hádanka sfingy (S02E04)
Noci vstříc (S02E01)
2017 Fargo (TV seriál)
The Law of Non-Contradiction (S03E03)
2016 Westworld (TV seriál)
Bikamerální mysl (S01E10)
Optický klam (S01E07)
Zběh (S01E03)
2015 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Muži krve (S02E04)
Myšlenky svobodného muže (S02E01)
2012 Heuréka – město divů (TV seriál)
Takový normální den (S05E13)
Přetvářka (S05E12)
2011 Skladiště 13 (TV seriál)
Nováček (S03E01)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Obrovský skok (S04E20)
2010 Skladiště 13 (TV seriál)
Nový začátek (S02E12)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
Kompas (S01E04)
Pilot (S01E01)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Daybreak: Part 2 & 3 (S04E20)
Daybreak: Part 1 (S04E19)
Someone to Watch Over Me (S04E17)
další epizody (4)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Město jménem Heuréka (S01E01)

Režijní filmografie

TV seriály

2012 Skladiště 13 (TV seriál)
Pozůstalost (S04E03)
2011 Heuréka – město divů (TV seriál)
Tenkrát na táboře (S04E18)

Dokumentární

2015 Man vs Snake: The Long and Twisted Tale of Nibbler

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace