foto

Andrew Seklir

  • nar. 25.10.1969 (50 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

TV seriály

2020 Westworld (TV seriál)
Crisis Theory (S03E08)
Genre (S03E05)
The Winter Line (S03E02)
2019 Treadstone (TV seriál)
The Cicada Protocol (E01)
2018 Westworld (TV seriál)
The Passenger (S02E10)
Hádanka sfingy (S02E04)
Noci vstříc (S02E01)
2017 Fargo (TV seriál)
The Law of Non-Contradiction (S03E03)
2016 Westworld (TV seriál)
Bikamerální mysl (S01E10)
Optický klam (S01E07)
Zběh (S01E03)
2015 Extant (TV seriál)
Evoluce (S02E06)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Muži krve (S02E04)
Myšlenky svobodného muže (S02E01)
2012 Alcatraz (TV seriál)
The Ames Bros. (E08)
Guy Hastings (E05)
Ernest Cobb (E02)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Takový normální den (S05E13)
Přetvářka (S05E12)
2011 Výjimeční (TV seriál)
Rosetta (S01E04)
Skladiště 13 (TV seriál)
Nováček (S03E01)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Obrovský skok (S04E20)
2010 Skladiště 13 (TV seriál)
Nový začátek (S02E12)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
Kompas (S01E04)
Pilot (S01E01)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Daybreak: Part 2 & 3 (S04E20)
Daybreak: Part 1 (S04E19)
Someone to Watch Over Me (S04E17)
další epizody (4)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Město jménem Heuréka (S01E01)

Dokumentární

2014 Atari: Game Over

Režijní filmografie

TV seriály

2012 Skladiště 13 (TV seriál)
Pozůstalost (S04E03)
2011 Heuréka – město divů (TV seriál)
Tenkrát na táboře (S04E18)

Dokumentární

2015 Man vs Snake: The Long and Twisted Tale of Nibbler

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky