foto

Melina Kanakaredes

  • nar. 23.4.1967 (51 let)
    Akron, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Melina Kanakaredesová na sebe upozornila především během účinkování v úspěšném televizním seriálu Providence, dále se představila v seriálech New York News, Leaving LA, NYPD Blue. Za ztvárnění role v seriálu Guiding Light byla dvakrát nominována na cenu Emmy. Z celovečerních snímků lze zmínit roli ve filmu Dlouhý polibek na dobrou noc. Tato půvabná herečka, jež nezapře své řecké předky, debutovala na divadelních prknech již v osmi letech, vystudovala herectví na univerzitách v Ohiu a v Pittsburghu. Nyní se věnuje především televizní tvorbě.

<a href=http://www.axn.com>AXN</a>

Herecká filmografie

Filmy

2018 Wake
2013 Práskač
2010 Percy Jackson: Zloděj blesku
2005 Into the Fire (TV film)
2002 NBC's Funniest Outtakes (TV film)
2001 15 minut
1998 Hráči
Nebezpečná krása
Saint Maybe (TV film)
1996 Dlouhý polibek na dobrou noc
1994 Raněná srdce
1987 Carts

TV seriály

2018 Doktoři (TV seriál)
Heart in a Box (S02E08)
Úplné zatmění srdce (S01E14)
Utíkej, doktore, utíkej (S01E13)
další epizody (14)
2016 Notorious (TV seriál)
Choice (E09)
The Burn Book (E08)
Chase (E07)
2015 Extant (TV seriál)
Vyšší dobro (S02E13)
Dvojité vidění (S02E12)
Zbraně humaniků (S02E08)
další epizody (5)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Popel (S05E16)
2010 Kriminálka New York (TV seriál)
Na dovolenou (S06E23)
Úhel pohledu (S06E22)
Neobvyklí podezřelí (S06E21)
další epizody (12)
2009 Kriminálka New York (TV seriál)
Druhá šance (S06E11)
Dům smrti (S06E10)
Zázemí (S06E09)
další epizody (25)
2008 Kriminálka New York (TV seriál)
Zakázané ovoce (S05E11)
Trojúhelník (S05E10)
Schránka (S05E09)
další epizody (21)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Dětská hra (S04E11)
Něco o hrdinech... (S04E10)
Jedna svatba a jeden pohřeb (S04E09)
další epizody (23)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Tichá noc (S03E12)
Falešný vrah (S03E11)
Sladkých šestnáct (S03E10)
další epizody (25)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
V pasti (S02E11)
Kamelot (S02E10)
Město hraček (S02E09)
další epizody (24)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Dobrou noc, mami (S01E10)
Důstojník v modrém (S01E09)
Tři generace stačí (S01E08)
další epizody (10)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Miami - New York - Nonstop (S02E23)
1999 Providence (TV seriál)
1998 Oz (TV seriál)
Great Men (S02E03)
1997 Leaving L.A. (TV seriál)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2018 Olympia
2011 Lt. Dan Band: For the Common Good
1994 50 Years of Soaps: An All-Star Celebration (TV film)

TV pořady

2008 Stand Up to Cancer (TV pořad)
2002 NBC 75th Anniversary Special (TV pořad)
2001 The 53rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2000 CBS Cares (TV pořad)
1995 The 22nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1993 The 20th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1989 The More You Know (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2009 Kriminálka New York (TV seriál)
Důvody podvodu (S05E24)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace