foto

Jim Sturgeon

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Down a Dark Hall
Smrtihlav
2015 Iona
Kanibal v džungli
Meet Pursuit Delange: The Movie
2014 Na hraně zítřka
71
2012 Will
2003 Život potom
2000 Sláva vítězům

TV seriály

2015 A.D. The Bible Continues (TV seriál)
2013 Shetland (TV seriál)
Red Bones: Part 2 (S01E02)
Red Bones: Part 1 (S01E01)
2011 Vera (TV seriál)
2009 Hope Springs (TV seriál)
2000 Tinsel Town (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace