Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt zjistí, co potřeboval vědět o Riencovi, a narazí na naprostou zrůdnost. Ciriin smysl pro spravedlnost je ostatním na obtíž. Marigold zazpívá urozenému fanouškovi. (Netflix)

Recenze (31)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Představení 2 čarodějek (opětovně a Keita, + ve 3. díle Rita), tedy jedněch z nejkrásnějších žen Kontinentu. Člověk by zaplakal, když vidí, co za tlusté a reálně ošklivé herečky je hraje. Opravdu snad jedinou přesně trefenou čarodějkou, tj. jak si představuju, že v knize opravdu vypadala a celkově chováním, je Tissaia. ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále je mi záhadou, na koho tedy tvůrci seriálu cílí. Fanoušci knih a her nemohou být s tímto paskvilem spokojeni, pokud ano, očividně nedávali pozor nebo jim stačí fakt hodně hodně málo ke spokojenosti. S běžným divákem zde ale taky nepočítají, protože sem tam uletí narážka odkazující na znalost knih, kterou dále nidko nerozvádí. Což je matoucí pro obě zmíněné strany. Vzhledem k tomu, že z knih byla převzata pouze jména… a svět nefunguje tak jak by měl, nedává smysl pak slepě vypouštět narážky, které se setkají s nepochopením - u znalců i u nezasvěcených. Scénář je pak rozhodně zatím tím největším problémem celé nové série. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úplně taky nerozumím tomu, kam ten děj spěje. Ale jakmile je na plátně Geralt a jeho snažící se Cavill, je v rámci možností na co koukat. Nemá sice po ruce ten nejsilnější příběh, ale alespoň ten nejkoukatelnější, který udržuje mou pozornost. Yen a Ciri nenadchne, ale ani neurazí. Velkým průserem jsou všechny zbylé postavy, které mě do puntíku nebaví. Bohužel i ten Marigold je po první řadě úplně zbytečný a netflixovský rukopis tomu nepomáhá. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto souhlasím s uživatelem ArsenalEagle v jeho názoru, že jedině Tissaia de Vries vypadá jako čarodějka ze Sapkowskiho knih. Zbytek je buď ošklivý, divně zbarvený nebo obojí dohromady. Děj byl silně podobný tomu z minulé epizody, takže se opět převážně přešlapovalo na místě, aniž by se dělo něco podstatného, pokud nepočítám oční souboj mezi Marigoldem a Radovidem. No, vypadá to, že Marigold už dolovil... / Poučení: Ani nevím, jestli bych našel víc woke seriál. A věřte mi, nemyslím to jako pochvalu. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Áno ten pokles riadne cítiť a nečudujem sa nikomu kto dal 2/5. Otázka je čo ešte divák dokáže skusnúť a čo už nie. Človek sa fakt musí ešte snažiť zo všetkých síl sa nadýchnuť, aby dal aspoň raz ešte hodnotenie nad hladinu 60%, ale nabudúce na to už nebude možno toľko síl. Vidno, že je to už trápenie a mnohým sa už ani nechce. Veľká škoda. Keď si spomeniem, že jednotku som celú videl minimálne 3x, dvojku už len raz a toto bude výhra, ak to dopozeram 🫤 ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Hrad, v ktorom sa Geralt stretne s príšerou, je inšpirovaný hradom Predjama v Slovinsku. (Ingtar2)

Reklama

Reklama