foto

James Cossins

  • nar. 4.12.1933
    Beckenham, Anglie, Velká Británie
  • zem. 12.2.1997 (63 let)
    Hampshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Přirozená smrt (TV film)
1992 Immaculate Conception
1987 Lupič z povolání
Miss Marple: At Bertram's Hotel (TV film)
1985 My Brother Jonathan (TV film)
1984 Maska smrti (TV film)
1983 Dombey & Son
1982 Gándhí
1981 Sfinga
Timon Aténský (TV film)
1980 Proč nepožádali Evanse? (TV film)
1978 První velká vlaková loupež
1974 Muž se zlatou zbraní
What's Next? (TV film)
1973 Hitler: The Last Ten Days
Love Thy Neighbour
Muž nahoře
1972 Day Out, A (TV film)
Fear in the Night
Mladý Winston
Smrtelná čára
Soukromý detektiv
1971 Krev z hrobky mumie
Melody
Say Hello to Yesterday
Villain
1970 Na Větrné hůrce
Rise and Rise of Michael Rimmer, The
Scrooge
The Horror of Frankenstein
1968 A Dandy in Aspic
Lost Continent, The
Otley
The Anniversary
1967 Jak jsem vyhrál válku
Privilegium
1966 The Deadly Bees
1965 Drahoušek

TV seriály

1993 Under the Hammer (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
1989 Chelworth (TV seriál)
Haf! (TV seriál)
1986 Call Me Mister (TV seriál)
1985 Marjorie and Men (TV seriál)
Pickwick Papers, The (TV seriál)
1984 Strangers and Brothers (TV seriál)
1983 Goodnight and God Bless (TV seriál)
Number 10 (TV seriál)
1982 Bekenntnisse des Hochstaplers Felix Krull (TV seriál)
L for Lester (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Nanny (TV seriál)
Roger Doesn't Live Here Anymore (TV seriál)
Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Prince Regent (TV seriál)
Shelley (TV seriál)
1978 The Devil's Crown (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 Citizen Smith (TV seriál)
Don't Forget to Write! (TV seriál)
1976 Just William (TV seriál)
One-Upmanship (TV seriál)
1975 Hotýlek (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
Shades of Greene (TV seriál)
The Good Life (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Fall of Eagles (TV seriál)
Good Girl (TV seriál)
Notorious Woman (TV seriál)
The Pallisers (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
Marked Personal (TV seriál)
Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Whatever Happened to the Likely Lads? (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Harriet's Back in Town (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
Love Thy Neighbour (TV seriál)
Uchazeči o trůn (TV seriál)
1971 Bless This House (TV seriál)
Justice (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Ten Commandments (TV seriál)
1970 Ev (TV seriál)
Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Contenders, The (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 Strange Report (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Fellows, The (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
1965 Legend of Death (TV seriál)
Londoners (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Likely Lads (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 CBS Children's Film Festival (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace