foto

Horst Bollmann

  • nar. 11.2.1925
    Dessau, Německá říše
  • zem. 7.7.2014 (89 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Loď snů - Thajsko (TV film)
Tajemství lásky (TV film)
1998 Edgar Wallace - Whiteface (TV film)
1997 Das Traumschiff - Karibik (TV film)
1996 Endspiel (TV film)
1995 Traumschiff - Mauritius, Das (TV film)
1994 Mami, nenech mě umřít (TV film)
1993 Traumschiff - Hongkong, Das (TV film)
1992 Geheimakte Lenz (TV film)
1991 Die Bank ist nicht geschädigt (TV film)
Taxi nach Rathenow (TV film)
1989 Alte Freundschaften (TV film)
1988 Abendstunde im Spätherbst (TV film)
1985 Na dosah ruky (TV film)
1984 Heute und damals (TV film)
1981 'Ne scheene jejend is det hier (TV film)
1980 Der Floh im Ohr (TV film)
1978 Ein Hut von ganz spezieller Art (TV film)
1977 Heinrich Zille (TV film)
1976 Warten auf Godot (TV film)
1975 Jedermanns Weihnachtsbaum (TV film)
Lehmanns letzter Lenz (TV film)
1974 Tausend Francs Belohnung (TV film)
1973 Black Coffee (TV film)
Einladung zur Enthauptung (TV film)
Plaza Fortuna (TV film)
1972 Fisch zu viert (TV film)
1970 Scheidung auf englisch (TV film)
1969 Der Lauf des Bösen (TV film)
Der Versager (TV film)
1968 Der deutsche Meister
Geschichte von Vasco, Die (TV film)
1967 Ausgefüllte Leben des Alexander Dubronski, Das (TV film)
Jacobowsky und der Oberst (TV film)
Siedlung Arkadien (TV film)
Willst Du nicht das Lämmlein hüten? (TV film)
1964 Eiche und Angora (TV film)
1963 Schwarz auf Weiß
1961 Malachiášův zázrak

TV seriály

1995 Flucht ins Paradies (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Endstation (S01E305)
1993 Liebe ist Privatsache (TV seriál)
1990 Heidi und Erni (TV seriál)
1989 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die Rentnerinitiative (S03E16)
Místo činu (TV seriál)
Bier vom Faß (S01E218)
1988 Místo činu (TV seriál)
Programmiert auf Mord (S01E213)
1987 Wer erschoss Boro? (TV seriál)
1985 Alte Gauner (TV seriál)
Ein Heim für Tiere (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Baranskis Geschäft (S01E175)
1984 So lebten sie alle Tage (TV seriál)
1983 Místo činu (TV seriál)
Der Schläfer (S01E152)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1980 Felix und Oskar (TV seriál)
1979 Was wären wir ohne uns (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Freund Gregor (S01E101)
1977 Místo činu (TV seriál)
Das stille Geschäft (S01E81)
1976 Pariser Geschichten (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Zwischenstationen (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Die Theaterwerkstatt (TV seriál)
Wie ein Blitz (TV seriál)
1965 Es geschah in Berlin (TV seriál)

Dokumentární

1985 Die Mitläufer

Divadelní záznam

1977 David und Goliath (divadelní záznam)
1969 Endspiel (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky